Beelden: Jaimy en Mira in Steenrijk, Straatarm verdienen hun geld met OnlyFans!

0
343
Jaimy en Mira in Steenrijk Straatarm verdienen hun geld met OnlyFans Roddelaar

Gister was het stel Jaimy en Mira in de uitzending van Steenrijk, Straatarm te zien. Hoewel het stel zegt dat ze als makelaar in Marbella werken, zijn kijkers erachter gekomen dat ze op een heel andere manier aan hun geld komen en viel de mond open…

Het rijke koppel heeft 1750 euro per week om uit te geven en leven als god in het Spaanse Marbella. In tegenstelling tot Lianne en haar drie dochters Lizzy, Isabella en Soraya, die maar 50 euro per week ter beschikking hebben. Het gezin kan hun ogen dan ook niet geloven dat er mensen zijn die zó luxe wonen.

Mijn mond valt open van verbazing

Jaimy legt uit dat hij als makelaar zoveel geld bij elkaar weet te sprokkelen. Zijn vriendin Mira helpt hem daarbij: zij houdt onder andere de social media bij.

Hoewel het stel hun verhaal vol overtuiging brengt, geloven kijkers er niks van. ‘Is dit rijke stel echt een makelaar en zijn assistente? Kind is 23, heeft nog nooit in een bus gezeten, je gezicht al zo verbouwd en bent al zo verschrikkelijk verpest. Mijn mond valt open van verbazing’, zo schrijft iemand op Twitter. Maar al snel komt de aap uit de mouw: ‘Klust wat bij op OnlyFans’, weet een kijker.

Steenrijk, Straatarm stel verdient geld met OnlyFans

Een andere kijker heeft wat rondgekeken op het internet en kwam Mira al snel tegen en deelde een YouTube-video deelt waar Mira zélf vertelt dat ze een account op OnlyFans heeft. ‘Daar gaan we. De bron van hun inkomsten’, schrijft de kijker.

Vind jij dat een stel die geld verdient met OnlyFans een plekje in Steenrijk, Straatarm mag hebben?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Video: Peter Gillis en Nicol Kremers definitief uit elkaar!