Beelden: Joel Beukers neemt te veel drugs en moet met ambulance mee!

0
1026
Joel Beukers neemt te veel drugs en moet met ambulance mee Roddelaar

Fitnesscoach fitness influencer Joel Beukers zou zijn afgevoerd met de ambulance nadat hij teveel drugs zou hebben gebruikt op een festival. Juicechannel meldt ‘Dit is door meerdere mensen gezien’.

Joel Beukers was vorig weekend aan het feesten bij het festival Awakenings toen het plotseling misging. De hulpdiensten zouden direct zijn ingeschakeld.

Joel Beukers is afgevoerd met ambulance

Wij hebben van meerdere bronnen vernomen dat Joel Beukers tijdens het festival Awakenings is afgevoerd met de ambulance vanwege overmatig drugsgebruik’, meldt Juicechannel op Instagram. Op het moment dat het verkeerd ging was hij volgens ooggetuigen aan het feesten op het VIP-deck. ‘Dit is door meerdere mensen gezien.

Het is niet duidelijk of het verhaal waar is, maar Joel gaf eerder al toe dat hij tijdens feestjes niet alleen alcohol drinkt, maar ook drugs gebruikt. ‘Het hele pakket’, zei hij in gesprek met Radio538.

Dopingcontrole

Voordat Joel Beukers fitnesscoach en influencer werd had hij een succesvolle carrière als rugbyer. Dat eindigde echter in een drama nadat hij werd geschorst na een dopingcontrole. Behalve partydrug MDMA troffen de laboranten nog een soort aftakking van amfetamine aan.

Volgens Beukers kwam dat door één van de supplementen die hij innam. Hij besloot zijn leven over een andere boeg te gooien Hij besloot het roer om te gooien en begon een fitnessbedrijf waarmee hij allerlei supplementen verkoopt. Zie onderstaande foto voor meer info en bekijk hier en hier de beelden!

Had Joel Beukers echt te veel drugs op?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Foto: Jaimie Vaes heeft een lover en dit is de gelukkige!

Joel Beukers neemt te veel drugs en moet met ambulance mee 2 Roddelaar