Beelden: Katja Schuurman kon niet meer staan: ‘Zoveel verdriet in mijn billen!’

0
64
Katja Schuurman kon niet meer staan Zoveel verdriet in mijn billen Roddelaar

Ondanks dat Katja Schuurman dolgelukkig is met haar vriend Niek, loopt ze met een hoop onverwerkt verdriet rond dat zich opgehoopt heeft in haar billen. ‘Ik kon op een gegeven moment nauwelijks lopen, laat staan zitten’, schrijft Katja op Instagram. Het bericht zorgt voor een hoop hilariteit bij haar volgers.

Katja deelt een foto op Instagram waarop ze op een massagetafel ligt en stort meteen haar hart uit. ‘Wat houdt je lijf toch op de meest rare plekken emoties vast’, schrijft ze bij de foto. ‘Mijn billen waren de laatste tijd blijkbaar stalling voor onverwerkt verdriet en boosheid.

Katja Schuurman kon niet meer lopen en zitten

Ja, je leest het goed: Katja heeft verdriet en boosheid in haar billen zitten. ‘Ik kon op een gegeven moment nauwelijks meer normaal lopen, laat staan zitten.

Gelukkig heeft ze een oplossing gevonden en is ze langsgegaan bij een masseur. ‘Wat een wonderdokters zijn sommige masseurs toch! Met alle liefde die ze in je stoppen, en hoe ze niet alleen je spieren soepel maken, maar ook je energie weer vrij laten stromen’, schrijft ze dankbaar.

Het moet niet gekker worden

Het bericht zorgt voor een hoop hilariteit bij haar volgers. ‘Je laat je ook alles wijsmaken hé’, reageert een volger. ‘Het moet niet gekker worden… Emoties vast in je billen.’ reageert een andere volger

Wil jij de billen van Katja Schuurman troosten?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Prinses Amalia durft toch niet bij het studentencorps!