Beelden: Koen Verweij zoenend met een ander gespot!

0
194
Koen Verweij zoenend met een ander gespot Roddelaar

Het meest bekende schaatskoppel van Nederland is toch echt Jutta Leerdam en Koen Verweij, maar hun relatie lijkt al langer in zwaar weer te verkeren. De afgelopen tijd gaan er hardnekkige geruchten rond over het vreemdgaan van Koen. Afgelopen weekend lijkt die roddel bevestigd te zijn.

Tijdens de Olympische Spelen zou Koen Jutta volgens geruchten al bedrogen hebben. Koen besloot toen te reageren op de geruchten en zei dat er absoluut niets van waar is. Maar afgelopen weekend zou hij wél de fout in zijn gegaan.

Koen Verweij is gezien door tientallen mensen

Hij was in club XO in Haarlem en heeft de hele avond om Jessica, een meisje uit Urk, gehangen’, meldt Yvonne Coldeweijer op Instagram. ‘Ook hebben ze uitgebreid in de club staan zoenen en hebben tientallen mensen dit mogen aanschouwen.

In een volgende story deelt Yvonne een screenshot van een gesprek met Jessica waarin ze toegeeft dat Koen Verweij met haar is vreemdgegaan. ‘Ook barpersoneel van club XO heeft dit zojuist aan mij bevestigd’, aldus Yvonne.

Het voorval blijkt ook gefilmd te zijn. Zou Koen het dit keer nog steeds kunnen ontkennen dat hij Jutta bedriegt? Bekijk de beelden hier.

Is Koen echt vreemdgegaan?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Zien: Nikkie de Jager is pislink: ‘Mijn content is gestolen’!

Yvonne deelt bericht over vreemd gaan Koen Verweij Roddelaar