Beelden: Rachel Hazes showt nieuwe ‘Meloenen’ bij première van André Hazes!

0
119
Rachel Hazes showt nieuwe meloenen bij premiere van Andre Hazes Roddelaar

Het heeft even mogen duren maar gisteravond was daar eindelijk de première van André Hazes en zijn documentaire. Rachel Hazes was natuurlijk ook aanwezig, net zoals de rest van glitter en glamour-Nederland. Veel paradijsvogeltjes op de rode loper dus. Veel mensen die een uitnodiging hebben gekregen kregen een zogenoemde ‘plus één’. Je mag dan dus een vriend, vriendin of familielid meenemen naar het spektakel. Rachel had blijkbaar ‘plus drie’ gekregen aan de eerste beelden op de rode loper te zien.

Roddeltante van RUMAG ‘Fawrynotsawry’ was ook aanwezig om de paradijsvogels te interviewen en hij heeft Rachel en haar vriendinnen goed in beeld weten te krijgen. Naast Rachel is een blonde vrouw te zien die we op dit moment nog niet helemaal kunnen plaatsen. Wie het is, we hebben geen idee. Echter hebben we haar andere twee vriendinnen wél al eens voorbij zien komen op Instagram.

Rachel Hazes en vriendinnen aanwezig op première van André Hazes!

Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat de bekende Nederlanders op de rode loper helemaal uitpakken met hun ‘aankleding’. Echter maakt Fawry de opmerking over Rachel: “Godnondeju, ze heeft zich aange… nouja… uitgekleed!” Je kunt al raden wie de nieuwe meloenen van Rachel die Rachel volop presenteerde aan het publiek dat aanwezig was. Afgelopen zomer zagen we nog dat Rachel Hazes nieuwe meloenen had genomen, een Belgisch bedrijf wist er zelfs reclame mee te maken. Gelukkig hebben we de beelden van Fawry nog:

Vind jij dat de kleding van Rachel Hazes past bij deze gelegenheid?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Glennis Grace: Ik heb helemaal niet gevochten!

Rachel Hazes bij de premiere van Andre Hazes Roddelaar