Chantal Janzen vertelt over haar poepverslaving!

0
36
Chantal Janzen vertelt over haar poepverslaving Roddelaar

We kennen Chantal Janzen allemaal wel van haar prachtige looks en haar carrière op tv. Nee, de presentatrice en actrice is ook een ware verhalenverteller op Instagram. Op het online platform neemt ze dan ook geen blad voor de mond en vertelt – soms met behulp van hashtags – de (hilarische) waarheid. Ook in de podcast ‘Darmstad FM‘ waar gesproken wordt over schaamte, vertelt ze in alle eerlijkheid over haar nogal gekke verslaving. 

Je denkt dus dat Chantal zich nergens voor schaamt, aangezien ze zichzelf en haar familieleden en vrienden wel eens te kakken zet online. Maar Janzen heeft wel degelijk last van… poepschaamte. 

Chantal Janzen is een propper

In de podcast van Tina de Bruin vertelt Chantal uitgebreid hoe deze ‘poepschaamte‘ is ontstaan. ‘Ik denk dat het een combinatie is van het gebeuren zelf, het product, maar vooral dus het papier‘, legt de presentatrice ongegeneerd uit. Ze vertelt eerlijk dat ze een ‘propper‘ is en het liefst een hele toiletrol gebruikt om af te wegen. ‘Ik gebruik ontzettend veel toiletpapier. Ieder huis moet nadat ik geweest ben een loodgieter laten komen. Ik schaam me hiervoor, maar het is een soort verslaving.

Opnames stoppen

Chantal Janzen kan zelfs nog een verstopping herinneren: ‘Die is toen vastgelopen. Ik doe het overal waar ’toilet’ op staat. Ik maak geen onderscheid. Dus ik heb weleens het toilet verstopt waar alle kandidaten op moesten. Toen heb ik de opnames heel even moeten laten stoppen.’ Dit was op het toilet in de studio’s van Hilversum.

Wat vind jij van de verslaving van Chantal?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Maarten van Rossem vind dat Amalia een domme keuze maakt!