Dries Roelvink vegist zich: ‘Geen 600 euro op vakantie maar…’

0
50
Dries Roelvink Vakantie

Dries Roelvink, de populaire zanger, laat zijn fans dagelijks meegenieten van zijn avonturen op Instagram. Met bijna drie buitenlandse trips per week voor optredens of zonnige vakanties, geniet hij duidelijk van het luxeleven. Op zo’n vakantie is een lunch bij een lokale shoarmatent niet aan de orde voor Dries; hij verkiest altijd luxe en dure restaurants. Hoewel Dries aangeeft het rustig aan te doen, lopen zijn dagelijkse uitgaven op zo’n vakantie flink in de papieren.

Dries Roelvink doet er geen geheim over dat hij van het goede leven houdt, vooral als het gaat om eten en drinken. Hij vertelt enthousiast over zijn wijnvoorkeur en grapt over de exorbitante prijzen van sommige wijnen in de restaurants waar hij dineert. Zo maakte hij eens de vergelijking tussen een flesje wijn van 65.000 euro en een meer bescheiden exemplaar van 130 euro. Maar zelfs met een ‘normale’ keuze, geeft hij toe dat hij op een dag gemakkelijk 500-600 euro kan uitgeven, exclusief de kosten van het hotel.

Saint-Tropez: Een Prijzig Paradijs voor Dries Roelvink

Een van Dries Roelvink’s favoriete vakantiebestemmingen is Saint-Tropez, maar deze plek staat niet bekend om haar budgetvriendelijkheid. Dries deelt lachend de ervaringen van zijn zoon, die de hoge prijzen op hilarische wijze belichtte op Instagram. Voor een overnachting in Saint-Tropez betaalt Dries al snel tussen de 750 en 1500 euro per nacht, en daar worden nog eens 600 euro bij optgeteld voor zijn dagelijkse uitgaven.

De kosten van het Saint-Tropez-avontuur van Dries zijn dus minstens twee tot drie keer zo hoog als zijn dagelijkse uitgaven. Niettemin lijkt hij volop te genieten van zijn luxe levensstijl en deelt hij deze graag met zijn volgers. Voor Dries Roelvink is het duidelijk: als het op vakanties aankomt, gaat hij voor niets minder dan het allerbeste.

Met zijn extravagante levensstijl en dure voorkeuren blijft Dries Roelvink een opvallende figuur in de Nederlandse showbizz scene, waar zijn avonturen en uitgaven voor veel gespreksstof zorgen onder zijn talrijke fans.

Geeft Dries een beetje teveel geld uitgeeft op zijn vakantie?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Nicol Kremers’ Opvallende Afkickkliniek Avontuur: Beelden Onthullen Onverwachte Wending!