EOTB: Het gaat compleet mis, security moet wel 3 keer ingrijpen!

0
35
Ex on the Beach (EOTB) double dutch seizoen 8 Roddelaar

De aflevering van EOTB van gisteren was WILD! Het zat vol met knallende vechtpartijen en uiteindelijk moest de security wel 3 keer ingrijpen!

Ex van Nick

Het begon met de entree van Anne. Zij stond plotseling aan het bed van Nick die daar met twee dames lag. Anne en Nick hadden voordat hij naar EOTB vertrok nog de liefde bedreven en Anne is echt helemaal gek op hem. Ze was dus not amused dat de playboy er tussenuit was geknepen.

Later die dag neemt de frustratie bij Anne nog meer toe als ze erachter komt dat Nick niet alleen met Lynn had gezoend, maar ook ‘blokfluitles’ van haar had gekregen. Nick ontkent alles en de woede barst uit bij Lynn. Ze begint met slippers en zwembroeken naar Nick te gooien terwijl hij rustig te douchen staat. Als kers op de taart geeft Lynn hem ook nog een stomp, waardoor er een bom ontploft bij Nick en security moet ingrijpen.

Geen genade in EOTB

De tablet of terror kent geen genade en komt ook nog met een keiharde boodschap. Taier moet per direct één dame en één heer naar huis sturen. Ze kiest voor Ayleen en Joao, die het net weer goed hadden gemaakt. Ze balen ontzettend erg, maar kunnen ten minste samen hun koffer inpakken.

Het wordt Romee allemaal even teveel. Eerst moet Luca weg en nu ook haar beste vriendin Ayleen. De gemoedstoestand van Romee zet zich om in woede als Lynn opeens haar verhaal over Nick aanpast. De blondine zet haar handen in Lynns haar en geeft een flinke poeier. De security grijpt direct in, maar daar houdt het niet bij op.

Wraak in EOTB

Lynn besluit om wraak te nemen en bezocht Ivory tijdens een douchebeurt. Van het een kwam het ander. Romee deelt nogmaals flinke klappen uit aan Lynn en opnieuw moet security ingrijpen.

Wat vind jij van de ruzies in EOTB?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Patty Brard wilt huis verkopen voor €2.25 miljoen maar lukt niet: “Zeikerds zijn het!”