Fan van Samantha de Jong super teleurgesteld na ‘deze’ aankoop

0
67
Fan van Samantha de Jong super teleurgesteld na deze aankoop Roddelaar

Samantha de Jong is na een lange tijd weer terug van weggeweest. Een lange tijd was er niets meer van de gevallen reality-ster te horen. Er waren verschillende geruchten dat de blondine in de prostitutie terecht zou zijn gekomen, onder andere via de heren van Roddelpraat. Onlangs kwam het bericht dat Barbie, zoals de meeste haar kennen, aan een traject was begonnen in een afkickkliniek. Volgens de berichten in de media zou ze uit de prostitutie ‘bevrijd’ zijn.

Samantha de Jong zelf heeft inmiddels gereageerd op haar huidige situatie: “Ik wil nóóit meer ‘verboden middelen’ gebruiken! En ook de mensen die mij naar de afgrond hebben gebracht wil ik nooit meer zien. Ik ben zo vernederd geweest. Dat ik dacht: ik ben niets meer waard. Ik was mezelf zo kwijt. Ik was echt verloren.” Op verschillende sites was de blondine ’te boeken’ met verschillende opties, onder andere om onder invloed het bed in te duiken.

Samantha de Jong zet duur in!

Het was een zorgwekkende situatie waar de blondine gelukkig afscheid van heeft kunnen nemen. Inmiddels heeft Barbie besloten om het roer om te gooien en om voor zichzelf te beginnen. Op de welbekende site voor ‘Alleen Fans’ is Barbie nu bezig om een ‘fan-base’ op te bouwen. Voor het duizelingwekkende bedrag van 1500 euro per maand krijg je onbeperkt toegang tot de kiekjes en filmpjes die Samantha de Jong voor je maakt. Wie op de centen moet letten kan ook voor de goedkopere opties gaan. Zo kost een enkel filmpje zo’n 900 euro en een foto 500 euro. Een ‘fan’ heeft inmiddels een aankoop gedaan en is behoorlijk teleurgesteld in zijn aankoop. We gokken dat de verkoop niet héél hard is gegaan, de prijzen zijn inmiddels gedaald naar 50 tot 200 euro.

Zou jij een aankoop doen bij Samantha de Jong?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Foto’s: Heftige nacht tussen Yvonne Coldeweijer en Nielson!?

Samantha de Jong fans Roddelaar