Ferry Doedens schiet ‘naaktfoto’s’ op strand Curaçao

0
143
Ferry Doedens schiet naaktfoto's op strand Curaçao Roddelaar

Ferry Doedens is onlangs gespot op een strand op Curaçao. Niet om te zonnebaden, maar om content te schieten voor zijn OnlyFans account. Vakantiegangers reageren geshockeerd wanneer ze Ferry tussen de strandbedjes pikante foto’s zien maken…

Nadat hij de laan uit werd gestuurd bij Goede Tijden, Slechte Tijden, besloot Ferry voor een heel andere carrière te gaan. Via een vriend kwam hij op het idee om zich aan te melden op OnlyFans. Zijn eerste filmpje, waarop hij zich aftrok boven de wasbak in het huis van zijn moeder in Drachten, maakte hij voor vijftig dollar. Toen de video viral ging, raakte Doedens naar eigen zeggen ‘helemaal in paniek’. “Ik dacht: Er is geen weg meer terug. Dan heeft stoppen geen zin. Laat ik dan maar het beste ervan maken”, zei hij in Boerderij van Dorst.

Ferry Doedens is creatief

Inmiddels heeft Ferry het goed voor elkaar: hij heeft onlangs een splinternieuw huis in Amsterdam gekocht. En dat heeft hij mede te danken aan zijn OnlyFans account, waar hij al veel vaste fans heeft. “Je moet wel creatief zijn om ze te vermaken”, zei hij al eerder.

Pikante foto’s op Curaçao

En dat Ferry creatief bezig moet blijven is wel duidelijk, want momenteel is hij op de prachtige stranden van Curaçao te vinden. Daar is hij niet om te genieten van zon, zee en strand, maar om creatieve content te maken voor OnlyFans. “Ferry Doedens druk bezig met content schieten op Mamo Beach”, schrijft een bron in gesprek met Juicechannel.

Ergernis van andere mensen

Ferry Doedens neemt OnlyFans uiterst serieus; hij heeft zelfs een fotograaf meegenomen om foto’s van hem te maken. Op een foto die Juicechannel op Instagram deelt, is te zien hoe Ferry tussen de strandbedjes loopt om een goede plek te zoeken voor zijn pikante foto’s. Juicechannel schrijft: “Tot grote ergernis van andere mensen die op dat moment aanwezig zijn op het strand”.

Vind jij het kunnen dat Ferry Doedens openbaar naaktfoto's maakt?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Foto: Vriend van Gaby Blaaser gespot in ‘kinky’ kelders!

Ferry Doedens schiet pikante fotos Roddelaar