Foto: Ali B geweigerd bij restaurant in Disneyland Parijs!

0
56
Ali B geweigerd bij restaurant in Disneyland Parijs Roddelaar

Ali B is al tijden in geen velden of wegen te bekennen en dat weten we inmiddels allemaal. De rapper is eerder dit jaar in het nieuws gekomen vanwege meerdere behoorlijk heftige aantijdingen. Verschillende dames zouden aangifte hebben gedaan vanwege grensoverschrijdend gedrag en nog veel ergere aantijgingen dan dat. De rapper was dan ook een van de hoofdpersonen in het The Voice-verhaal waar zoveel ophef door is ontstaan. Naast Ali was bijvoorbeeld ook Marco Borsato een hoofdpersoon in dit verhaal.

De twee hebben de situatie echter volledig anders aangepakt. Ali is bijvoorbeeld direct op vakantie gegaan naar Dubai waar hij om de haverklap gespot werd door andere vakantiegangers. De rapper werd hier vakantievierend en shoppend gespot en het leek hem allemaal vrij weinig te doen. Marco heeft zich daarentegen volledig teruggestrokken in Nederland en wordt minder vaak gespot dan Ali aan de andere kant van de wereld.

Ali B komt restaurant niet in in Disneyland Parijs!

Echter lijkt het erop dat Ali B toch voor zijn rust heeft gekozen. De rapper wordt al weken niet meer gespot, behalve een keer in Nederland op straat. Toch lijkt Ali er weer even tussenuit te zijn geknepen. Een ‘spion’ van het juicekanaal ‘Juicechannel’ heeft de rapper namelijk in Disneyland Parijs gespot. Echter zijn er zorgen opgedoken vanwege zijn verschijning in dit park. Een volger van Juicechannel schrijft:

Hij is inderdaad in Disneyland Parijs, ik was afgelopen donerdag, vrijdag en zaterdag daar. Hij was toen met 1 van zijn kinderen en wilde in de middag eten in een restaurant maar werd niet toegelaten omdat hij niet had gereserveerd. Hij ging vervolgens in discussie met een medewerker van het restaurant en die gaf aan dat hij maar ergens anders in het park moest gaan eten. Ali B is toen boos weggelopen en maakte nog een opmerking naar de medewerker dat hij niet zo moeilijk moest doen. Hij zag er inderdaad slecht uit en kwam verward over

Zou jij met Ali B in de achtbaan gaam?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Foto: Bilal Wahib gaat door het lint nadat 1 jongen ‘Boe’ roept!

Ali B geweigerd bij restaurant in Disneyland Parijs 1 Roddelaar
Ali B geweigerd bij restaurant in Disneyland Parijs 2 Roddelaar