Foto: Ali B is weer gespot in Nederland!

0
93
Ali B is weer gespot in Nederland Roddelaar

Ali B is sinds de TVOH-affaire weer in Nederland gespot. De zanger vluchtte na de aantijgingen over seksueel misbruik naar het buitenland. Op het juicekanaal van Life of Yvonne is een foto van hem gedeeld.

De rapper is één van de verdachten in de zaak van seksueel overschrijdend gedrag bij The Voice of Holland. Zelf ontkent hij de beschuldigen, maar het onderzoek is nog in volle gang.

Vluchten

In de documentaire van Tim Hofman werd duidelijk dat hij bij verschillende dames te ver over zijn grens zou zijn gegaan. Ook ligt er een aangifte van verkrachting tegen hem. Ali B besloot hierna om snel het land te ontvluchten en daarna was het stil vanuit hem.

Ali B gespot in Nederland

Het oud-jurylid heeft een halfjaar doorgebracht in Dubai, waar zijn gezin hem ook heeft bezocht. Volgens showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer is hij na een lange tijd weer terug in Nederland. “Spionnen zagen hem al met de auto door Almere rijden, maar nu dan voor het eerst een fotootje met bewijs. Hij staat hier voor zijn eigen huis met zijn zoon. Is hij hier voor verhoor? Vakantie? Of is hij back voor good?”, schrijft ze erbij.

Is Ali B weer terug voorgoed?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Foto: Gaat Wesley Hoedt vriend van Emma Heesters vreemd?

Ali B in Nederland gespot Roddelaar