Foto: André en Monique als koppel op reis naar Thailand!

0
49
André Hazes en Monique Westenberg Roddelaar

Begin april vertrok Monique met kleine Dré naar Amerika. Daar zouden zij als gezin wat tijd met elkaar doorbrengen. Maar tijdens de vakantie leek het erop dat de ex-partners weer dichter naar elkaar groeide. In een zwembad werden zij innig gefotografeerd. Na thuiskomt was Westenberg dan ook laaiend enthousiast over deze gezinsvakantie. Niet gek dus dat de drie deze zomer weer samen zijn vetrokken. 

Shownieuws kan melden dat de twee dit keer ook een verre reis op de planning hebben staan. Het gezin lijkt te zijn vertrokken naar Thailand. 

Nieuwe gezinsvakantie

André en Monique zijn op het vliegveld van Bangkok gesignaleerd, zo laat Evert Santegoeds weten in het programma. Vanuit daar kan het gezin natuurlijk naar diverse eilanden reizen. Het is niet de eerste keer voor Dré en Mo dat ze in Thailand vertoeven. Toen Westenberg hoogzwanger was van kleine Dré, vertrokken ze ook naar de hoofdstad van het land. 

Amerika

De afgelopen tijd deden geruchten de ronde dat Monique en André in de Verenigde Staten weer aan een mogelijke hereniging zouden werken, nadat vorig jaar maart bekend werd dat ze uit elkaar gingen. ‘Het was wel heel bijzonder om dan vanaf het thuisfront berichten toegestuurd te krijgen waarin staat dat we weer een stel zouden zijn en zelfs zullen gaan trouwen.

Man, wat wordt er tegenwoordig toch veel onzin voor waarheid aangenomen’, aldus Monique Of de twee ook echt aan hun relatie hebben gewerkt, liet Monique in haar bericht in het midden. Wel hebben ze volgens haar ‘rondgereisd, gezwommen, gegeten, strandwandelingen gemaakt, pretparken bezocht, met wilde zeekoeien gezwommen, naar een concert geweest en nog meer gegeten! Kortom, hele mooie herinneringen gemaakt.’

Zijn André en Monique weer een koppel?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Video: Prinses Alexia zoent met ander meisje!