Foto: André Hazes weer samen met Sarah van Soelen!

0
70
Andre Hazes weer samen met Sarah van Soelen Roddelaar

Het liefdesleven van André Hazes is gaat van hier naar daar. De zanger is in een periode van een paar jaar van hot naar her gesprongen. Als we moeten schatten dan denken we dat er in de afgelopen 3 jaar zo’n 5 huwelijksaanzoeken zijn geweest, allemaal bij verschillende vrouwen. Monique Westenberg is natuurlijk de grote terugkerende liefde in het leven van André. Maar ondertussen hebben we ook Bridget Maasland voorbij zien komen waarbij geruchten over een verlovingsring rondgingen. Die relatie duurde welgeteld 3 maanden.

Sarah van Soelen heeft ook een grote rol gespeeld in het liefdesleven van André. Hier staken de verslavingsgeruchten echter ver boven de huwelijksgeruchten uit. In de tussentijd hebben we ook een Sarah 2.0 voorbij zien komen welke relatie zo’n 3 weken heeft geduurd. Maar ook hier was sprake van huwelijkswensen en zelfs samenwonen. Samenwonen is normaal gesproken de eerste stap, bij André Hazes komt dat pas later.

André Hazes samen met Sarah van Soelen op de foto?

Deze week kwam een foto voorbij waardoor ‘Instagrammers’ even dachten dat André weer herenigd was met Sarah. Echter verscheen deze foto op het kanaal van Tony Junior, een dj en tevens de ex-vriend van zangeres Maan. Tony blijkt, met zijn tatoeages en een pet, als twee druppels water op André Hazes te lijken. Ook zijn nieuwe vriendinnetje lijkt sprekend op Sarah. Onder de foto’s reageren volgers dan ook massaal op de verwarring:

Ik zag die eerste foto en ik dahct ‘Oh oh, André en een nieuw vriendinnetje!” Een ander zegt: “Lijkt op Sarasoel als ik zo kijk!” Een ander stel: “Alle gezichten van die dames lijken tegenwoordig op elkaar… Ik dacht dat dit Sarah was met André!” Ook Coldeweijer meldt: “Schijnbaar heeft de dame een verbouwing ondergaan. Veel spionnen dachten ff dat het een foto was van André en Sarasoel!

Wil jij André Hazes en Sarah van Soelen weer samen zien?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Foto: Brace doet het met de ‘buurvrouw!’

Andre-Hazes-Sarah-Tony-Roddelaar