Foto: André Hazes zit er opnieuw hé-le-maal doorheen!

0
30
Andre Hazes zit er opnieuw he-le-maal doorheen Roddelaar

André Hazes was een tijdje uit ons oog verdewenen maar is inmiddels weer terug. Tenminste, voorlopig. De zanger is sinds het coronatijdperk niet meer op het podium te vinden en dat heeft alles met verslavingen te maken. In de vijfdelige documentaire laat de zanger zien hoe de afgelopen tijd voor hem geweest is. Verslavingen met verboden middelen, drank en gokken hebben het leven van de zanger een tijd lang overhoop gegooid.

Yvonne Coldeweijer is degene die de zanger altijd op de hielen gevolgd heeft. Tijdens de relatie van André Hazes en Sarah van Soelen werd via Coldeweijer bijvoorbeeld bekend dat er problemen waren met het welbekende witte poedertje. Dat zou dan ook de reden geweest zijn dat de zanger destijds naar een kliniek gegaan is. Een traject die hij volgens Sarah nooit heeft afgerond. Zorgwekken volgens ciritici. Het leek echter een tijd lang goed te gaan, tot er een brief van André aan Sarah lekte.

André Hazes is het land uit gevlucht!

Coldeweijer ontving anoniem een envelop waarin de brief van André aan Sarah in zat. Wie de brief aan Coldeweijer gestuurd heeft is niet helemaal duidelijk, Coldeweijer zelf verdenkt Rachel Hazes, de moeder van André. Rachel zou dit volgens Coldeweijer hebben ingezet om André weg te krijgen bij Monique Westenberg. Er staan namelijk best onaardige dingen over Monique in de brief.

Yvonne Coldeweijer meldt dat het hierdoor niet zo goed gaat met André Hazes: “Ik heb begrepen dat het weer niet zo goed gaat met André. De mensen om hem heen die hij vertrouwde hebben met de brief-gate zijn hele wereld op z’n kop gezet. Hij had nooit van zijn directe omgeving verwacht dat ze zijn vertrouwen zo zouden beschamen. Hij is het ff helemaal kwijt en is daarom even naar het buitenland vertrokken.” Laten we nu maar hopen dat deze situatie niet voor en terugval gaat zorgen bij André.

Is André Hazes echt naar het buitenland vertrokken?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Foto: Parken Peter Gillis vol ‘drugs dealers en prostituees’

Andre Hazes in Orlando Roddelaar