Foto: Bilal Wahib gaat door het lint nadat 1 jongen ‘Boe’ roept!

0
30
Bilal Wahib gaat door het lint nadat 1 jongen Boe roept Roddelaar

Bilal Wahib ken je misschien van verschillende tv-programma’s waarin de acteur een prominente rol in heeft gehad. De acteur heeft bijvoorbeeld in series als r Nieuwe buren, SpangaS, Mocro Maffia en Commando’s gespeeld waar hij een aardige bekendheid mee heeft opgebouwt. Echt landelijke bekendheid kwam pas opspelen toen de acteur in het nieuws kwam omdat er het een en ander was voorgevallen tijdens een live-video op Instagram. De acteur zat middenin een livestream met een minderjarige jongen. Bilal was een beetje aan het grappen met de jongen waarna hij de jongen zeventienduizend euro bood voor het tonen van zijn geslachtsdeel.

Wie de livestream heeft gezien kan zien dat hier niets van gemeend is en dat dit puur voor de grap was. Echter besloot de jongen om direct in te gaan op de ‘weddenschap’ en deed dit voor het oog van kijkers van de goed bekeken livestream.

Bilal Wahib wordt gek na boe-geroep!

Bilal Wahib is vervolgens overal en nergens gecanceld. De zaak is inmiddels geseponeerd en het OM heeft de actie bestempeld als ‘volstrekt misplaatste actie’. Dat houdt niet in dat Bilal een behoorlijke smet op zijn naam heeft gekregen die voorlopig nog wel even zal blijven plakken. In een tijd waar veel bekende Nederlanders onder vuur liggen vanwege verschillende gedragingen en aangiftes heeft Bilal geluk. Er zijn namelijk weer genoeg optredens op verschillende festivals en feesten voor de acteur.

Juist, de acteur is van meerdere markten thuis, Bilal Wahib is ook rapper/zanger. Echter zijn er veel festivalbezoekers die vaak geen trek hebben in de acteur/zanger vanwege de smet op zijn naam. Afgelopen weekend was er welgeteld één jongen die ‘boe’ riep. Bilal bleek niet opgewassen tegen die ‘inmense kritiek’ en lijkt de jongen naar huis te sturen en te roepen “JIJ GAAT NAAR HUIS!”.

Zou jij een optreden van Bilal bijwonen?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Foto’s: Wesley En Yolanthe gaan nu echt scheiden na ruzie om villa?