Foto: Dit is Ferry Doedens zijn nieuwe vriend!

0
71
Dit is Ferry Doedens zijn nieuwe vriend Roddelaar

Ferry Doedens heeft een nieuwe vriend. Hoewel hij maar al te graag wil laten weten dat hij opnieuw liefdesgeluk heeft gevonden, laat hij niet los wie zijn nieuwe vlam is. Tot er een foto op social media opduikt…

Ferry Doedens heeft het ‘hartstikke leuk’ met een nieuwe man, zo vertelt hij in RTL Boulevard. De relatie begint zich nog ‘in de beginnende fase’, maar de voormalige GTST-acteur wil het goede nieuws toch graag met iedereen delen.

Foto met nieuwe liefde opgedoken

Ik zie op dit moment wel iemand, we zijn aan het daten, we zitten in de beginnende fase’, vertelt Ferry. Hij heeft zijn nieuwe liefde via via leren kennen. ‘En toen zijn we een keertje een biertje gaan doen en dat klikte eigenlijk hartstikke leuk. Dus we zien elkaar geregeld en het is gezellig.

Wie de man is wil Ferry nog niet vertellen, maar juicekanaal Realityfbi heeft een foto in handen waar Ferry een kus geeft aan een andere man. ‘Ferry date al een tijdje met de uit Rotterdam afkomstige Nathan Davids’, meldt het kanaal op Instagram. ‘Ze daten al een aantal maanden en zijn ook al met familie op vakantie geweest naar o.a. Frankrijk.

Gaat Ferry Doedens samenwonen?

Ferry heeft onlangs een huis gekocht in Amsterdam. Of zijn nieuwe liefde straks bij hem intrekt, durft de acteur nog niet te zeggen. ‘Dat is pas over een jaar en drie maanden klaar’, aldus Ferry, die het ook niet uitsluit. ‘Wie weet. We hebben het hartstikke leuk.

Is dit echt de nieuwe vriend vaan Ferry?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Foto: Mart Hoogkamer razend na haat op zijn vriendin!

Ferry Doedens en Nathan Davids Roddelaar