Foto: Ex Glennis Grace meldt zich op het politiebureau

0
57
Ex Glennis Grace meldt zich op het politiebureau Roddelaar

De ex-vriend van Glennis Grace, Dion Kars, heeft op Instagram gedeeld dat hij bij het politiebureau is. “Ook mijn woensdagochtend…”, schrijft hij bij de beelden. Wat doet hij daar?

Dion laat op Instagram weten dat hij bij het politiebureau is. Wat hij daar doet vertelt hij niet, maar hij lijkt zijn volgers wel duidelijk te willen maken dat hij niet blij is dat hij daar is. Het zorgt voor een hoop vragen. “Héél benieuwd wat de ex van Glennis daar te zoeken had”, schrijft juicekanaal Realityfbi.

Geweldsincident supermarkt

Het is niet de eerste keer dat Dion in aanraking met de politie is gekomen. Toen Glennis in februari stennis schopte in een supermarkt, kwamen Dion en een paar anderen haar helpen. Er werd vrijwel meteen geduwd en een knietje uitgedeeld. Een medewerker werd door Dion hardhandig aan zijn hoofd het kantoortje uitgesleurd en door meerdere mensen geslagen. Dion is net als Glennis Grace veroordeeld tot 200 uur taakstraf.

Glennis Grace en Dion uit elkaar

Een paar maanden na het geweldsincident besloten Dion en Glennis uit elkaar te gaan. “Bij deze ga ik het één keer aangeven. Ik en Glen zijn uit elkaar, in goed overleg overigens. We hopen dat jullie ons dit in rust kunnen laten verwerken”, liet Dion destijds weten. Wat de reden van de breuk is hebben de twee nooit naar buiten gebracht.

Wat zou Dion te zoeken hebben op het politiebureau?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Video: Sylvia Geersen verklapt uitkomst De Bachelorette?!

Ex van Glennis Grace naar politiebureau Roddelaar