Foto: Glennis Grace zet tatoeage met enorme spelfout!

0
74
Glennis Grace zet tatoeage met enorme spelfout Roddelaar

Glennis Grace staat in het middelpunt van alle aandacht nadat bekend werd wat er allemaal in de plaatselijke Jumbo in Amsterdam is gebeurd. De zangeres zou met een heuse knokploeg verhaal zijn gaan halen nadat haar zoontje uit de supermarkt gezet zou zijn. Haar zoontje stond te ‘vapen’ in de supermarkt waarna hij de supermarkt niet verlaten zou hebben.

Dit zou er vervolgens wat hardhandig aan toe zijn gegaan. Glennis Grace vond het nodig om met een groepje vrienden de boel kort en klein te komen rammen waar ze nu 200 uur taakstraf voor heeft gehad. Volgens sommigen veel te weinig, maar de grootste straf is natuurlijk al geweest. De zangeres krijgt geen zaal meer uitverkocht en collega-vrienden laten haar vallen. Gastoptredens zijn daarmee al helemaal uit den boze.

De nieuw tatoeage van Glennis Grace

De laatste tijd is Glennis Grace echter wel weer erg actief op social media. Op Instagram komen dagelijks ‘stories’ voorbij van Glennis die met haar vrienden op stap is. Echter moet er uiteindelijk wel weer wat in het laatje komen. Of de zangeres een plan heeft voor de toekomst weten we niet. Om het verleden af te sluiten heeft de zangeres een diepzinnige tekst op haar been laten tatoeëren: “People will love you and support you when it’s beneficial. I’ma forgive, I won’t forget, bit i’ma dead the issue.

Het zou om een stukje uit een nummer van Nicki Minaj gaan. Classy… Glennis bedoelt hiermee dat eerst alles leuk en oké was. Maar wanneer ze een Jumbo bestormd dat iedereen haar ineens niet meer oké vindt. Heel gek. Echter staat er een behoorlijke fout in. In het Engels schrijf je de ‘I’ namelijk altijd met een hoofdletter. Dat lijkt in de gehele tekst goed te gaan… tot de laatste ‘I’

Wat vind jij van de spelfout in de tattoo van Glenda?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Steven Brunswijk niet trouw zijn aan vrouw

Glennis Grace tatoeage spelfout Roddelaar