Foto: Heeft Peter Gillis Nicol Kremers het ziekenhuis in geslagen?!

0
415
Heeft Peter Gillis Nicol Kremers het ziekenhuis in geslagen Roddelaar

Er zijn al langer geruchten dat Peter Gillis en Nicol Kremers zouden uit elkaar gaan deze Kerst. De twee hadden een romantische vakantie gepland, op kosten van weekblad Privé. Je zou denken dat een steenrijke vakantiepark eigenaar zo’n gesponsorde vakantie niet nodig heeft, maar financieel lijkt het niet voor de wind te gaan met Peter. De ondernemer moet onder andere een dwangsom van een half miljoen euro betalen vanwege het huisvesten van arbeidsmigranten op park Prinsenmeer. En zo zijn er nog wel een aantal zaken op te noemen waarbij Peter Gillis diep in de buidel moet tasten.

De ondernemer zou volgens Quote ook verschillende miljoenenleningen tegen een torenhoge rente hebben afgesloten. In totaal gaat het om een lening van zo’n 20.000.000 euro waarbij maandelijks een rente van 200.000 euro staat. Een gratis vakantie, in ruil voor een interview en wat foto’s, komt dan natuurlijk wel goed uit. Maar die werd plotseling afgeblazen door Nicol Kremers.

Peter Gillis nergens te bekennen, Nicol Kremers in ziekenhuis!

Weekblad Privé had álles geregeld, vluchten, vervoer, verblijf in een luxe hotel en restaurants. Maar een paar dagen voor vertrek kwam daar een appje van Nicol Kremers: “Ik ben opgenomen in het ziekenhuis, met een nierbekkenontsteking. Bel Peter maar.” Peter besloot echter dagen later pas te reageren: “Vele berichten en telefoontjes blijven onbeantwoord door hem. Tot hij een dag later in de lucht komt en zijn ongenoegen uit. Hij vraagt waarom hij zo gestalkt wordt.

Privé wees Peter Gillis op de gemaakte afspraken betreft de vakantie naar het Oostenrijke Seefeld: “Ja, nou en, ik ben daar dus niet. Ik ben druk met andere dingen. En nu op bezoek bij vrienden.” Privé is boos: “Op de vraag wat er aan de hand is, komt geen antwoord. Peter vindt het kennelijk normaal om zomaar weg te blijven van de afgesproken vakantie.

Roddelpraat komt met ‘scoop

Niet veel later komt Roddelpraat met het nieuws dat er een gevecht zou zijn geweest tussen Nicol Kremers en Peter Gillis. Roddelpraat meldt het volgende:

Afgelopen zondag kwam iemand (die de familie Gillis persoonlijk kent) Nicol tegen in een kroeg in Asten. Deze persoon was daar samen met wat vrienden. Één van die vrienden heeft het bed daarna gedeeld met Nicol. Nadat Peter hierachter kwam, heeft hij Nicol ‘vreselijk aangepakt’. We gaan de details van deze aanpak nogmaals niet met jullie delen, omdat ze te gruwelijk zijn. Daar is het niet bij gebleven, want Peter zou daarna bij de man in kwestie op bezoek zijn gegaan. Dat deed hij niet alleen. Hij nam hier twee Poolse vrienden mee naartoe. Hier heeft vervolgens een gevecht plaatsgevonden.

Heeft Peter Nicol echt het ziekenhuis in geslagen?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Foto: Ex Glennis Grace meldt zich op het politiebureau