Foto: Jenny de Munk wist al die tijd dat Danny de Munk vreemd ging!

0
121
Jenny de Munk wist al die tijd dat Danny de Munk vreemd ging Roddelaar

Na Danny de Munk zijn buitenechtelijke activiteiten zijn Danny en Jenny de Munk weer samen gespot op de foto. Op dit moment zijn ze namelijk aan het genieten van een zonnige vakantie in Spanje. 

Danny de Munk en Jenny de Munk samen op vakantie

Ze zijn deze week samen met hun twee kinderen vertrokken naar Spanje. En bij het vertrek werd Danny erg dicht bij gefotografeerd (door een spion van een bekend juicekanaal).

Zelf plaatst het koppel geen vakantiekiekjes. Maar dochter Bo de Munk doet dat wel. Het gezin is lekker aan het genieten van de mediterraanse zon en een goed gezelschap. Gisteren hadden ze groot feest want Bo’s beste vriendin is ten huwelijke gevraagd.

Op de foto’s is te zien dat Danny de Munk en Jenny de Munk breeduit staan te lachen. Deze foto’s laten ons zien dat de twee niet meer in een huwelijkscrisis zitten.

Voor Evert Santegoeds blijft er een grote vraag over: Wist Jenny vijftien jaar geleden al van Danny’s buitenechtelijke activiteiten of is ze daar onlangs pas achter gekomen? “Ik denk zelf dat dat echt heel kort geleden naar buiten gekomen is en dat zij er al die jaren niets van geweten heeft.”

Denk jij dat Jenny al die tijd al wist dat Danny was vreemd gegaan?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Foto: Tim Hofman mega boos: “Sodemieter op!”

Danny en Jenny de Munk samen gespot Roddelaar