Foto: Lil Kleine toch binnengekomen op Tomorrowland!

0
40
Lil Kleine toch binnengekomen op Tomorrowland Roddelaar

Lil Kleine is op dit moment overal te vinden! Binnenland, buitenland, het maakt Jorik niets uit. En ook een leuk detail: overal waar hij komt neemt hij een nieuwe dame mee naartoe.

Zo was hij vorige week al in België gespot, en was hij er dit weekend weer!

Weggestuurd

Het juicekanaal Reality.FBI meldde vorige week al dat Lil Kleine van het festivalterrein van Tomorrowland was weggestuurd door de beveiliging. Waarschijnlijk had Jorik het idee dat hij alvast op het terrein kon parkeren, maar dat lieten ze daar niet toe.

Mensen in de buurt melden nu dat Lil Kleine continue rondjes aan het rijden is door Boom (België). Vermoedelijk blijft hij de komende dagen in België voor het aankomend weekend als Tomorrowland weer van start gaat. Een Porsche met Nederlands kenteken valt daar nogal op.

Het lijkt dus dat het hem deze week wel gelukt is!

Lil Kleine plaatst foto op Instagram

Voor het eerst sinds lange tijd heeft Lil Kleine weer iets op zijn Instagram gezet, en wat anders dan een foto’tje van hem op Tomorrowland. Hij is op zijn Instagram Story van een paar uur geleden te zien met de DJ en producer Gordo, vroeger ook wel bekend als DJ Carnage.

Gordo heeft bijna het hele laatste house-album van Drake geproduceerd. Zou Lil Kleine, die al langer vrienden is met Gordo, binnenkort te horen zijn samen met Drake?

Vind jij dat Lil Kleine geweigerd had moeten worden bij Tomorrowland?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Foto: Suzan en Freek komen met nieuwe informatie over vreemdgaan met Maan!

Lil Kleine en Gordo op Tomorrowland Roddelaar