Foto: Linda de Mol heeft weer relatie met Vieze Jeroentje!

0
38
Linda de Mol heeft weer relatie met Vieze Jeroentje Roddelaar

Na het schandaal van The Voice of Holland gaf Jeroen Rietbergen meteen toe dat hij daarin een rol heeft gespeelt en zette Linda de Mol hem uit huis en beëindigde de relatie. Ze belandde in een nachtmerrie maar wist voet bij stuk te houden en nam hem niet terug. Tot nu, want volgens Yvonne Coldeweijer zijn de twee weer bij elkaar.

Linda liet al snel na de onthullingen over haar man achter de schermen bij The Voice of Holland in een verklaring weten dat ze haar relatie heeft beëindigd. ‘Sinds een paar dagen zit ik in een verschrikkelijke nachtmerrie’, liet ze in de verklaring weten.

Er zijn zo ontzettend veel dingen naar boven gekomen waar ik geen weet van had en waarvan ik, omdat ze anoniem zijn, niet weet wat waar is en wat niet. Ik heb inmiddels mijn relatie verbroken, Jeroen woont niet meer bij mij.’

Intensieve therapie

De grond werd in Nederland al snel te heet onder de voeten van Jeroen, want direct na de onthullingen en de breuk met Linda de Mol nam hij de benen en vertrok hij naar Amerika. Hij onderging maandenlang een intensieve therapie in een kliniek.

Toen hij terugkeerde naar Nederland deden er al snel geruchten de ronde dat Linda hem weer met open armen zou ontvangen, iets wat ze niet deed. Hoewel het landgoed veel te groot is voor haar alleen, zou ze de deur niet open hebben gedaan voor Jeroen.

Liefdeshereniging wordt niet ontkend door Linda de Mol

Tot nu, want Yvonne Coldeweijer stelt dat ze uit een ‘zeer betrouwbare bron’ heeft vernomen dat Linda en Jeroen weer samen zijn. ‘Linda & Vieze Jeroentje zijn weer samen’, schrijft ze in Instagram Stories. Hoe de liefdeshereniging heeft kunnen plaatsvinden is niet bekend, maar het wordt in ieder geval niet ontkend.

We hebben natuurlijk contact opgenomen met het management van Linda de Mol en zij laat ons weten dat ze het ons niet kan bevestigen’, meldde Lex Uiting gisteren in RTL Boulevard. ‘Wij vroegen vervolgens verder: Kun je het wel ontkennen?, en daarop kwam weer geen enkele reactie.

Zijn Linda en Vieze Jeroentje echt weer samen?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Foto: Ali B geweigerd bij restaurant in Disneyland Parijs!

Linda en Vieze Jeroentje zijn weer samen Roddelaar