Foto: Marco Borsato helemaal niet in Italië maar gewoon thuis in Alkmaar!

0
108
Marco Borsato helemaal niet in Italie maar gewoon thuis in Alkmaar Roddelaar

Er werd eerder deze week gemeld dat Marco Borsato vertrokken was op de motor naar Italië. Daar zou hij even zijn gedachten kunnen verzetten. Maar volgens nieuwe geruchten is de zanger helemaal niet in Italië, maar gewoon thuis in Alkmaar.

Marco verstopt zich al maandenlang in zijn woning in Alkmaar. En hoewel er eerder deze week door weekblad Privé werd gemeld dat de zanger op de motor vertrokken is naar Italië, blijkt hij zich nog altijd schuil te houden in zijn woning in Alkmaar, waar hij alleen de deur opendoet voor zijn kinderen.

Marco Borsato komt huis niet meer uit

Sinds het schandaal van The Voice of Holland naar buiten is gekomen, lijkt het met de dag slechter te gaan met Marco Borsato. Het onderzoek duurt inmiddels al maanden en er is nog steeds niets over bekend. De heftige beschuldigingen, de breuk met Leontine én de financiële klappen die hij heeft opgelopen hakken er diep in. Het zorgt ervoor dat de zanger zijn huis in Alkmaar niet meer uit durft.

Hij wil niet gezien worden

,,Marco blijkt al dagen thuis te zijn. Sterker nog: hij komt zijn huis in Alkmaar niet uit”, meldt juicekanaal RealityFbi op Instagram. ,,Bronnen verklaren dat zijn eigen kids af en toe langskomen en Leontine zo’n twee keer in de maand een bezoekje brengt.”

Zelfs voor de boodschappen verlaat hij zijn woning niet. ,,Voor de boodschappen laat hij een bezorger langskomen en zijn hobby: een klein bootje, ligt al maanden in het water pal voor zijn eigen huis. Zelfs met dit weer wordt er geen gebruik van gemaakt omdat hij niet gezien wil worden.”

Mediastilte doorbroken

Wel heeft Marco Borsato vandaag voor het eerst iets van zich laten horen. Na meer dan een halfjaar heeft de zanger eindelijk de mediastilte doorbroken om te laten zien dat hij trots is op zijn zoon Luca, die een eigen nummer heeft uitgebracht. In Instagram Stories deelt Marco het nummer van Luca met een link naar Spotify.

Denk jij dat Marco thuis is in Alkmaar?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Video: Dennis Schouten zoenend met andere man gespot!

Marco Borsato blijkt al dagen thuis te zijn in Alkmaar Roddelaar