Foto: Mart Hoogkamer razend na haat op zijn vriendin!

0
197
Mart Hoogkamer en Jennifer Roddelaar

Mart Hoogkamer en Jennifer hebben samen hun droomhuis gekocht. Hoewel veel fans blij zijn met het nieuws, beweren boze tongen dat Jennifer alleen bij de zanger is vanwege zijn bekendheid. Mart begrijpt de kritiek op zijn vriendin niet en slaat terug.

Mart en Jennifer zijn ongeveer twee jaar samen en hebben onlangs een grote stap gezet in hun relatie. ‘Droomhuis gekocht’, schreef de zanger eerder deze maand op Instagram.

Mijn bekendheid doet haar niks

Het koppel werd overspoeld met felicitaties, maar een aantal mensen leveren ook behoorlijk wat commentaar. Vooral Jennifer krijgt een hoop haat over haar heen. Sommigen denken dat ze alleen met de zanger samen is vanwege zijn bekendheid. ‘Onzin!’, zegt Mart in LINDA.

Volgens Mart heeft Jennifer hem financieel in ieder geval niet nodig. ‘Jen runt succesvol haar eigen kledingboetiek en mijn bekendheid doet haar niks’, aldus Mart.

Opgevangen

Daarbij leerde het stel elkaar kennen vóórdat hij bekend was. De zanger zat toen naar eigen zeggen in de slechtste tijd van zijn leven omdat zijn ouders uit elkaar gingen. ‘Ik heb daar veel verdriet om gehad en voelde me eenzaam in mijn grote appartement. Jen heeft me fantastisch opgevangen.

Toen een vriend van Mart een foto van Jennifer liet zien, was de zanger direct verkocht. ‘Ik had wel veel doorzettingsvermogen nodig om haar voor me te winnen. Pas toen we tijdens een etentje langer konden praten, is ze voor mij gevallen’, legt hij uit. ‘Ook toen we elkaar dagelijks zagen, heb ik nog maanden moeten wachten voordat je eindelijk bij me bleef slapen. Dat was daarvoor met andere meisjes wel anders, maar Jen was het wachten méér dan waard.

Mart Hoogkamer lag zelf ook onder vuur

Onlangs lag Mart Hoogkamer zélf nog onder vuur. Hij zou begin deze maand voor 10.000 bezoekers optreden op een festival van RadioNL, maar kwam zonder iets te laten weten niet opdagen. Later bleek dat de zanger last heeft van ontstoken neusholtes, waardoor hij niet kon zingen.

Toen Mart het nieuws in het ziekenhuis hoorde was hij enorm verdrietig. Hij deelde een filmpje in Instagram Stories waarin hij aan het huilen was. Gelukkig liet de zanger gisteren weten dat hij weer volledig gezond is. ‘Eindelijk opgeknapt. Zin om te gaan vlammen dit weekend’.

Is Jennifer echt alleen bij Mart om zijn bekendheid?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Foto’s: André en Monique stiekem gewoon getrouwd?