Foto: Matthijs van Nieuwkerk lijkt wel een ‘Zwerver!’

0
75
Matthijs van Nieuwkerk lijkt wel een Zwerver Roddelaar

Matthijs van Nieuwkerk is na een artikel van De Volkskrant gigantisch van zijn voetstuk afgekukeld. De oud-presentator van De Wereld Draait Door schijnt een angstcultuur te hebben gecreëerd achter de schermen van het desbetreffende programma. Meerdere ex-collega’s hebben verhalen over hem naar buiten gebracht waar menig Nederland van schrikt. Onlangs is weekblad Privé met een nieuw bizar verhaal naar buiten gekomen over het ontslag van een rouwende moeder. Privé meldde:

Maar over één vrouw was Matthijs buitengewoon tevreden. Zij kon met hem lezen en schrijven, hield hem moeiteloos bij en – o wonder – hij irriteerde zich niet aan haar. Zij was dus zijn favoriet, maar toen gebeurde er iets verschrikkelijks. De dochter van deze lieve collega, net twintig, kwam om bij een verkeersongeluk in het buitenland.” Eenmaal terug op werk besloot Matthijs haar tóch te ontslaan: “Matthijs vond haar, zo werd het letterlijk gezegd, ‘niet zo vrolijk’!

Nieuwe foto van Matthijs van Nieuwkerk opgedoken!

De gevallen presentator heeft zich inmiddels compleet teruggetrokken op het erf van zijn woonboerderij in het Gelderse Eefde. Story-paparazzo Edwin Smulders heeft daarbij zijn kans gepakt om een tijd lang voor zijn huis te bivakkeren om een glimp van Matthijs op te vangen. En dat is hem gelukt. Op een gegeven moment ziet de fotograaf Matthijs van Nieuwkerk naar buiten komen om zijn vriendin te helpen met het uitladen van boodschappen. Story meldt:

Dat de gevallen tv-ster zich momenteel gedraagt als een kluizenaar, is hem ook wel een beetje aan te zien. Geen koket getoupeerd kapsel meer of kekke geruite broeken. Matthijs van Nieuwkerk heeft met zijn woeste baard tegenwoordig meer weg van Swiebertje.” Op Twitter en Instagram vindt men de presentator er verward en verstrooid uitzien. Zie hier de foto:

Vind jij dat Matthijs van Nieuwkerk er slecht uit ziet?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Foto: André Hazes heeft “dit belangrijke moment” met zijn zoontje gemist