Foto: Monique verklapt vakantieadres “André is razend!”

0
25
Monique verklapt vakantieadres Andre is razend Roddelaar

André Hazes en Monique Westenberg zijn samen opnieuw op vakantie gegaan samen met hun zoontje mini-Dré. De drie zijn dit keer niet naar een ‘vorm’ opzoek gegaan zoals Monique dat vorige keer mooi zei. De drie zijn dit keer gewoon gezellig als gezin op vakantie. Het enige ongewone aan het drietal is natuurlijk dat mama en papa normaal gesproken niet samen zijn, behalve op vakantie. Naast de vakanties zou André namelijk behoorlijk wat andere dames zien en bij zijn eigen moeder slapen.

De vorige vakantie heeft Monique een fotograaf van de Privé getipt volgens verschillende bronnen. André zou Monique hierdoor wantrouwen, weet Yvonne Coldeweijer te melden. Coldeweijer stelt: “Na de liefdesvakantie in Amerika, heeft André weer afstand genomen van Monique, omdat hij haar wantrouwde i.v.m. de uitgelekte foto’s van Privé.” Toch lijkt André zijn Moon weer in vertrouwen hebben genomen aangezien het stel nu in Thailand vertoeft.

André Hazes en Monique Westenberg kunnen paparazzi verwachten!

Echter is het natuurlijk de vraag of er opnieuw een fotograaf de halve wereld over wil gaan reizen om een intiem kiekje van het gezin te maken. Het nieuwige is er nu natuurlijk vanaf aangezien het de tweede vakantie in korte tijd is. Ook zal Monique dit keer natuurlijk wel twee keer nadenken voor ze een fotograaf tips aangezien André daar zo boos om is geworden. Volgens Coldeweijer dan. Evert Santegoeds heeft al met een achtervolging gedreigd:

Misschien dat de beelden van die vakantie ook wel weer opduiken. Want we hebben ze uiteindelijk ook in Florida gevonden. Dus misschien gaat het in Thailand ook wel weer lukken.

Echter lijkt Monique de locatie van het gezin al te hebben verklapt. Verschillende juicekanalen hebben ook al locaties uitgeplozen aan de hand van foto’s. Het is nu dus weer wachten op paparazzi op locatie. Dat zal volgens insider voor verhitte woordenwisseling gaan zorgen:

Denk jij dat er paparazzi naar toe gaat om wat kiekjes te schieten?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Video: Vakantie Dave Roelvink loopt compleet in de soep!