Foto: Parken Peter Gillis vol ‘drugs dealers en prostituees’

0
168
Parken Peter Gillis vol drugs dealers en prostituees Roddelaar

Peter Gillis is weer opnieuw in het nieuws en blijft ons verbazen met bizarre beschuldigingen. We kennen Peter natuurlijk allemaal van het programma ‘Massa is Kassa’ waar hij te zien is mijn zijn vrouwtje Nicol Kremers en zijn zijn Mark. Het programma is niet heel leerzaam maar wel vermakelijk om te kijken met als hoogtepunt de ruzies tussen Peter en Nicol. Echter is er laatst veel nieuws naar buiten gekomen dat Peter een hele andere man is wanneer er geen camera’s bij zijn. Peter lijkt 2 persoonlijkheden te hebben als we alle media rondom Peter mogen geloven.

Het bijt-incident waarbij Peter zijn vriendin in de neus en rug zou hebben gebeten is nog niet eens de meest ernstige zaak tegen hem. Verschillende gemeentes willen de vergunningen van Peter opzeggen en hem geldboetes opleggen. Dit vanwege het huisvesten van illegale arbeidsimigranten in de huisjes op zijn parken. Ook blijken de huisjes op zijn parken gigantisch smerig te zijn.

Prinsenmeer van Peter Gillis is onveilig!

Dit keer gaat Peter Gillis echter nog een stapje verder. Roddelpraat laat weten iemand uit eerste hand gesproken te hebben die park Prinsenmeer vroegtijdig heeft verlaten. Dit vanwege de onveilige situatie op het park. Volgens deze persoon zou er volop in verboden middelen gedeald worden. “Aan andere soorten middelen, wapens en hoeren ook geen gebrek op het park. Ik zat er met mijn gezin maar ben eerder naar huis gegaan vanwege de onveilige situatie.” Zo zijn er verschillende chats gevonden waarop men deze verboden middelen verhandelen. Ook is er een 18+ chat gevonden. Wat daar allemaal op gebeurd weten we niet precies.

Vind jij de parken van Peter Gillis veilig?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Beelden: Rachel Hazes showt nieuwe ‘Meloenen’ bij première van André Hazes!

Peter Gillis chats Roddelaar
Peter Gillis ik moet cocaine hebben Roddelaar
Peter Gillis sos brengen naar Prinsenmeer Roddelaar