Foto: Rachel Hazes doet het het liefst 24/7!

0
75
Rachel Hazes doet het het liefst 24 7 Roddelaar

Rachel Hazes is natuurlijk alweer een behoorlijke tijd weduwe maar lijkt nu weer open te staan voor een nieuwe vlam na haar ex Klaas. Ze hunkert naar de liefde en het lieft 24/7 deelt ze op haar Instagram.

Na de dood van André Hazes is Rachel geen man meer tegengekomen waar ze de rest van haar leven mee wil delen. Begin dit jaar kondigde ze nog vol blijdschap aan dat ze het erg gezellig had met Klaas Otto, maar een paar weken later was de relatie alweer voorbij.

Rachel Hazes staat weer open voor de liefde?

Klaas bleek Rachel Hazes al snel weer vergeten te zijn en trok in bij zijn ex Gracia Kraus. Het was een enorme klap voor Rachel, die tot over haar oren verliefd was op Klaas.

Maar nu lijkt ze toch weer klaar te zijn voor een nieuwe man in haar leven. In een tekst die ze deelt op Instagram laat ze doorschemeren dat ze hunkert naar liefde. ‘Let op! Voor degene die 24/7 sex willen, dat is vandaag’, luidde de tekst.

Het was even gissen voor de volgers wat Rachel precies bedoelde met de tekst, maar de boodschap was al snel duidelijk: gisteren was het namelijk 24 juli. Is deze tekst alleen voor haar volgers bedoeld of toch ook stiekem een beetje voor haar zelf?

Bedoeld Rachel ook haar zelf met deze tekst?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Zien: Tanja Jess reageert op vreemdgaan Charly Luske!

Rachel Hazes 24 7 sex Roddelaar