Foto: Vriend van Gaby Blaaser gespot in ‘kinky’ kelders!

0
360
Vriend van Gaby Blaaser gespot in kinky kelders Roddelaar

Er gaan de laatste tijd veel heftige verhalen rond over Robin, de vriend van Gaby Blaaser. De twee zijn nog maar net samen en ondanks dat Gaby zwanger is, zou hij nóg een vriendin hebben. Volgens geruchten zou hij met deze dame stiekem pikante feestjes bezoeken…

Gaby Blaaser en haar vriend Robin brachten gisteren het grote nieuws naar buiten dat ze samen een kindje verwachten. Maar ondertussen gaan er geruchten rond dat Robin ook afspreekt met andere dames.

Vriend van Gaby Blaaser heeft nog een andere relatie

Robin werkt bij mij in de buurt en hij heeft hier in de tussentijd gewoon nog zijn scharrels. Eén daarvan afgelopen weekend nog”, vertelt een bron in gesprek met juicekanaal Realityfbi. Ook werd hij vorige week nog gespot met een dame in een tuincentrum. “Inkopen doen voor een gezellige kerst…”, vertelt een andere bron.

De dame met wie Robin afspreekt heet Zoe Kathleen. Volgens Yvonne Coldeweijer verbrak Zoe in juli haar relatie en liep toen Robin tegen het lijf. “Samen zouden ze met haar kids op vakantie gaan. Maar ineens had hij de vakantie afgezegd en zag ze op social media dat hij met Gaby op vakantie was!”, schrijft Coldeweijer op Instagram. “Op die vakantie is Gaby overigens zwanger geraakt.

Pikante feestjes

Ondanks het feit dat Robin samen met Gaby op vakantie was, stopte hij het contact met Zoe niet. Ze zouden zelfs samen nog altijd naar pikante feestjes gaan. Yvonne Coldeweijer meldt: “Schijnbaar hebben ze namelijk een gezamenlijke hobby en bezoeken kinky SM-kelders met z’n tweeën. Dit klinkt weer als een kletsverhaal, maar ik heb het uit zeer betrouwbare bron”.

Denk jij dat Robin en Zoek samen kinky SM-kelders bezoeken?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Foto: André Hazes weer samen met Sarah van Soelen!

Robin en Zoe bezoeken kinky SM-kelders Roddelaar