Foto: Yvonne Coldeweijer nu zelf in het middelpunt van de Juice!

0
222
Yvonne Coldeweijer nu zelf in het middelpunt van de Juice Roddelaar

Niemand minder dan Yvonne Coldeweijer is nu zelf datend gespot met een man. De Roddelkoningin leek het wel héél gezellig te hebben bij Ice Amsterdam. 

Yvonne Coldeweijer is een bekend fenomeen

Yvonne Coldewijer, inmiddels een bekend fenomeen in Nederland. Ze beheert namelijk één van de grootste en meest impactvolle Juice Kanalen van Nederland. Elke dag deelt zij berichten over bekend Nederland: dan is die weer vreemdgegaan, en dan heeft die weer een nieuwe relatie. Niemand blijft gespaard op haar kanaal. Ze ontvangt de roddels vaak van ‘haar spionnen’, die ze vervolgens al te graag deelt met de buitenwereld.  

Spionnen

De rollen zijn echter dit keer omgedraaid, ‘spionnen’ hebben haar namelijk gespot met een date. Op de foto’s die zijn gemaakt zijn de twee samen te zien, en op één foto heeft Yvonne Coldeweijer haar arm om de tot dan toe onbekende jongen.

Vaker gedate

Maar lang hoefden we niet te wachten, want al snel was ook de identiteit van deze jongen bekend. 

Het zou gaan om Max Vieleers. Volgens z’n Facebook uit Amsterdam al kan het ook in de buurt van Amsterdam zijn. We gaan er stiekem vanuit dat ze al vaker gedate hebben en het toch wel serieus is”, meldt Juice Kanaal Reality FBI.

Zie hier de foto’s en het bericht van Reality FBI:

Wat vind jij ervan dat Yvonne Coldeweijer nu zelf in het middelpunt van de Juice staat?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: RTL Boulevard wenst Rachel Hazes het allerbeste toe met kerst!