Foto’s: Amalia krijgt deze nieuwe woning in Amsterdam!

0
36
Amalia krijgt deze nieuwe woning in Amsterdam Roddelaar

Het leek erop dat Amalia het nieuwe huisgenootje van Eloise zou worden, maar blijkt Amalia in een ander huis te gaan wonen. Net als Eloise gaat de prinses wonen aan één van de Amsterdamse grachten.

Amalia gaat in een studentenhuis wonen vlakbij het pand waar Eloise gaat wonen. De prinses huurt het huis van de familie Dreesman, de buren van de vakantievilla van Willem-Alexander en Máxima in Griekenland. Dat meldt weekblad Weekend.

Zeggenschap over huisgenoten

Een zoon van de buren woonde er de afgelopen jaren met zijn vrienden en medestudenten. Willem-Alexander hoeft geen miljoenen neer te leggen voor het pand, maar heeft door het hele pand te huren wel zeggenschap over wie er bij Amalia mag wonen. De huidige studenten vertrekken en maken plaats voor de nieuwe huisgenoten van de prinses.

Het huis van Amalia heeft vijf woonlagen

Het huis bevindt zich op een toplocatie. Het bevindt zich aan één van de Amsterdamse grachten en in de buurt zijn tal van leuke boetiekjes en restaurants te vinden.

Hoewel het een prachtig huis is om te wonen, beschikt het niet over overbodige luxe. Wel heeft het vijf woonlagen en beschikt het over drie badkamers, waardoor er in de ochtend geen discussies zullen ontstaan over wie er als eerste de badkamer mag gebruiken. Daarnaast is er een balkon én een dakterras, zodat Amalia ook nog even wat frisse Amsterdamse lucht kan scheppen. Kijk hieronder om het huis te bekijken!

Wat vind jij van het nieuwe huis van Amalia?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Foto: Vriend van Monica Geuze lijkt vreemd te gaan!

Bekijk de woning