Foto’s: André en Monique stiekem gewoon getrouwd?

0
32
Andre en Monique toch nog stiekem getrouwd Roddelaar

Over een huwelijk tussen André en Monique wordt een hoop gespeculeerd. Het huwelijk zou de finale aflevering worden van de documentaire. Maar wanneer dat doorgaat, breekt Monique een belangrijke belofte aan haar moeder.

Toen Monique na de verloving met André door de zanger werd gedumpt, liet ook Annemarie Hermus, de moeder van Monique, van zich horen. ‘Beloof me één ding: neem hem nooit meer terug’, schreef ze op Instagram.

Belofte verbroken?

Als we de geruchten moeten geloven, heeft Monique die belofte al een tijdje geleden verbroken. André en Monique zouden al lang weer samen zijn, maar hebben van Videoland de opdracht gekregen zich niet meer met elkaar te laten zien, in de hoop op die manier de afloop van de documentaire geheim te houden.

Huwelijk tussen André en Monique wordt finale aflevering

En het huwelijk waar een tijdje geleden over gesproken werd? Volgens Yvonne Coldeweijer gaat dat nog altijd door. Omdat Sarah van Soelen uit de documentaire van André is geknipt, worden er afleveringen bijgemaakt. ‘En het huwelijk wordt de finale aflevering van deze docu!’, meldt Coldeweijer op Instagram.

Volgens de roddelkoningin begint het uitzenden in november. ‘De finale zou dan rond 12/12 worden uitgezonden (de dag waarop André Monique twee jaar geleden ten huwelijk vroeg en haar de maand erop dumpte voor een ander).

Monique wil in de villa blijven

De productiemaatschappij blijft echter ontkennen dat er extra afleveringen worden gemaakt. ‘In januari dit jaar zijn de opnames afgerond. Ook is mij door bronnen dichtbij de docu verzekerd, dat er geen extra afleveringen volgen, waarmee een trouwerij helemaal niet aan de orde lijkt’, meldt juicekanaal RealityFbi op Instagram.

‘Monique wil koste wat kost in de villa blijven wonen en André die denkt dat Nederland hem geen carrière meer gunt als hij, na zijn uitstapje met Sarah (en Anne Rose), niet terugkeert naar zijn gezin.

Of er wel of geen bruiloft komt moeten we afwachten, maar volgens Coldeweijer is één ding zeker: André en Monique zijn samen.

Denk jij dat André en Monique stiekem gewoon getrouwd zijn?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Video: Katja Schuurman is katje lam en valt jongens lastig!

Huwelijk Andre en Monique Roddelaar

Huwelijk Andre en Monique 2 Bizz Roddelaar
Huwelijk Andre en Monique 3 Bizz Roddelaar