Foto’s: Gaat de villa van Jutta en Koen in de verkoop?

0
137
Gaat de villa van Jutta en Koen in de verkoop Roddelaar

Gister is het nieuws naar buiten gekomen dat Jutta Leerdam Koen Verweij heeft gedumpt. En dat terwijl ze kort voor de relatiebreuk samen een villa kochten. Kijk hier binnen in het optrekje.

Jutta en Koen maakten gisteren op Instagram bekend dat ze na vijf jaar een punt achter de relatie hebben gezet. Het nieuws kwam nadat er via juicekanalen hardnekkige geruchten rondgingen dat Koen meerdere malen vreemdgegaan zou zijn.

Jutta heeft Koen gedumpt

Tijdens de Olympische Spelen zou Koen Jutta volgens geruchten al bedrogen hebben. Koen besloot toen te reageren op de geruchten en zei dat er absoluut niets van waar is. Gisteren gingen er opnieuw geruchten rond over Koen: hij zou afgelopen weekend wéér de fout in zijn gegaan.

Niet lang nadat Yvonne Coldeweijer de juice op Instagram deelde, kwamen Jutta en Koen met het statement naar buiten dat ze uit elkaar zijn. Wanneer ze precies een punt achter de relatie hebben gezet is niet bekend, maar eerder dit jaar hebben ze nog wel samen een villa gekocht.

Wie blijft nu in de villa wonen?

Het gaat om een vrijstaande villa die op loopafstand van het ijsstadion Thialf in Heerenveen ligt. Jutta en Koen kochten het optrekje voor een prijs van 656.000 euro en lieten er een hypotheek op vestigen van 800.000 euro, meldt BekendeBuren.

De villa heeft een woonoppervlakte van 168 vierkante meter en beschikt over zes kamers. Nu is het alleen nog de vraag wie er blijft wonen aangezien de villa op beide namen staat of dat de woning toch op funda terrecht komt.

In ieder geval kan je de woning hier alvast bekijken voordat hij op funda staat.

Wie denk jij wie er in de villa blijft wonen?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Foto’s: Expeditie Robinson 2022 kandidaten uitgelekt!