Foto’s: Heftige nacht tussen Yvonne Coldeweijer en Nielson!?

0
35
Heftige nacht tussen Yvonne Coldeweijer en Nielson Roddelaar

We kennen Yvonne Coldeweijer allemaal als ‘De Juicekoningin’. Inmiddels weten we dat geen enkele bekende Nederlander veilig is voor roddels, behalve Frans Bauer. Coldeweijer heeft sinds haar doorbraak als juicekoningin behoorlijk wat problemen rondom bekende Nederlanders aangekaart. Zo kwam Coldeweijer als eerste met het nieuws dat Glennis Grace de boel kort en klein had geslagen in een plaatselijke Jumbo in Amsterdam. Maar ook de video van Lil Kleine die zijn toenmalige vriendin, Jaimie Vaes, aan haar haren uit een auto trok.

Echter gaat het vaak om een lichtere vorm van ‘juice’. Dingen zoals André Hazes die weer een nieuwe vriendin heeft, een nieuwe verslaving of een nieuwe aanvaring met Monique, Rachel of zijn tekstschrijvers. Inmiddels is Yvonne Coldeweijer zelf ook een bekende Nederlander geworden. Op Instagram heeft de blondine al 668.000 volgers en ze heeft het nieuws meer dan eens gehaald met haar bizarre onthullingen.

Yvonne Coldeweijer en Nielson, wat is er gebeurd?

Ieder weekend gaat Coldeweijer aan de ‘wod’. Meestal op vrijdag, maar gisteravond zagen we op haar Instagram dat ze het ook op zondag bont ging maken. Rond een uurtje of 9 á 10 in de avond plaatste de juicekoningin video’s van zichzelf, zingend met vriendinnen in een kroeg. Gezellig. Maar het is een laat zondagavondje geworden aan haar laatste post te zien. Rond een uurtje op 2 plaatste Coldeweijer namelijk nog één bericht. En dat bericht gaat over Nielson. Wat er is gebeurd weten we niet, maar er staat:“Nielson, van jou had ik dit niet verwacht!

Nu is natuurlijk de hamvraag: ‘Wat heeft Nielson gedaan?’. Is Yvonne Coldeweijer de zanger tegengekomen en is er iets voorgevallen? Of is Coldeweijer midden in de nacht nog aan het werk gegaan om binnengekomen juice te verwerken. Het zal ongetwijfeld binnenkort voorbij komen:

Is er wat spannends gebeurd tussen Coldeweijer en Nielson

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Wesley Sneijder gespot met Franse ‘prinses’ in Qatar

Yvonne Coldeweijer Nielson Roddelaar