Foto’s: Lil Kleine maakt ruzie na te zijn weggestuurd bij Tomorrowland!

0
142
Lil Kleine maakt ruzie na te zijn weggestuurd bij Tomorrowland Roddelaar

Er is een video uitgelekt en dat maakt Lil Kleine niet erg geliefd bij het grote publiek. In deze video is namelijk te zien hoe de rapper zijn toenmalige vriendin uit een auto trekt aan haar haren en haar hoofd tussen het portier lijkt te klemmen. De rapper heeft er destijds een paar dagen in een politiecel voor moeten verblijven. Daarnaast is de carriere van de rapper behoorlijk op zijn gat komen te zitten.

Echter verschijnt de rapper nog behoorlijk vaak in het openbaar. Vooral vergeleken zijn collega’s die andere aanklachten aan hun broek hebben hangen. Waar Marco zich thuis schuil houdt en Ali B vooral in het buitenland blijkt te zitten rijdt Lil Kleine rustig in Amsterdam en omstreken rond. Gisteren was de rapper echter de hele dag in België. Reality.FBI weet te melden: “Jorik is vanavond bij de ingang van het festivalterrein van Tomorrowland weggestuurd…

Lil Kleine zet vrouw de club uit!

Reality.FBI legt uit: “Waarschijnlijk had Jorik het idee dat hij alvast op het terrein kon parkeren. Maar dat lieten ze daar niet toe. Mensen in de buurt melden nu dat Jorik continue rondjes aan het rijden is door Boom. Vermoedelijk blijft Jorik de komende dagen in België voor het aankomende weekend als Tomorrowland weer van start gaat.

Niet veel later werd de rapper op een feestje gespot. Reality.FBI: “Blijkbaar is Jorik doorgereden om nog even bij de afterparty van de premiere van de film H4Z4RD te zijn in Club Carre.” Daar verliep het allemaal een beetje anders dan hij dacht. De rapper werd namelijk belaagd door een dame die niet kan uitstaan dat Lil Kleine nog vrij rondloopt na wat hij Jaimie Vaes allemaal heeft aangedaan. “Dus, ik heb Jorik getagd in een video (He a criminal) en ze hebben mij gewoon uit de club gezet!” schrijft de desbetreffende dame.

Wat vind jij ervan dat Lil Kleine nog zo vrij rondloopt?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Foto: Dit is Ferry Doedens zijn nieuwe vriend!