Foto’s: Wesley En Yolanthe gaan nu echt scheiden na ruzie om villa?

0
84
Wesley En Yolanthe gaan nu echt scheiden na ruzie om villa Roddelaar

Wesley en Yolanthe zijn al jaren uit elkaar, en toch is er van een officiële scheiding nog altijd geen sprake. Maar de strijd om de villa op Ibiza brengt daar wellicht binnenkort verandering in…

Alles lijkt koek en ei te zijn tussen Wesley en Yolanthe: ze waren samen op Ibiza en konden voor zoontje Xess weer even een gezin vormen. Maar ondertussen blijken de twee nog altijd een juridische strijd te voeren.

Wesley heeft erfbelasting betaald

Yolanthe en Ibiza zijn onafscheidelijk verbonden met elkaar en ondanks dat ze momenteel in Los Angeles woont, is ze nog veel te vinden op het Spaanse eiland. Ze heeft er een enorme villa staan die de naam Cala Tarida heeft, vernoemd naar haar geboorteplaats.

Ze erfde het optrekje in 2007 na het overlijden van haar vader Xavier. Maar toen er plotseling 3,5 miljoen euro aan erfbelasting betaald moest worden, was Wesley de enige die dat bedrag op tafel kon leggen. In ruil eiste hij dat hij samen met Yolanthe eigenaar zou worden van het optrekje.

Familieruzie en rechtszaak

De overeenkomst leidde tot een familieruzie en zelfs een rechtszaak, omdat Yolanthe’s zus Rebecca hier niet mee akkoord wilde gaan. De zussen kwamen uiteindelijk een schikking overeen en inmiddels hebben Yolanthe en Rebecca weer een goede band met elkaar.

Wie krijgt het optrekje?

Maar de strijd tussen Yolanthe en Wesley gaat wel nog altijd door. Ze komen maar niet overeen wie de prachtige villa, die ingericht is door binnenhuisarchitect Eric Kuster, mag hebben. Het optrekje heeft maar liefst 11 slaapkamers, 7 badkamers en vier keukens. Daarnaast zijn er nog twee bioscopen, een privé disco, twee bars, drie jacuzzi’s, een gym en natuurlijk een zwembad waar Yolanthe na het trainen even een frisse duik kan nemen.

Wie vind jij dat het optrekje zou moeten krijgen?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Foto: Monique verklapt vakantieadres “André is razend!”