Gezinsuitbreiding voor Roy Donders en Michelle: ‘Een mini Royke!’

0
217
Gezinsuitbreiding voor Roy Donders en Michelle Een mini Royke Roddelaar

Roy Donders is sinds een half jaar geleden de kast weer ingesprongen. Of hij blijkt toch op zowel mannen én vrouwen te vallen, dat is nog niet helemaal duidelijk. In ieder geval is Roy, sinds hij een baard heeft laten implanteren, weer in trek bij de vrouwen. Sinds een half jaar is Roy dan ook gelukkig met zijn vriendin genaamd Michelle. Hoewel iedereen dacht dat Roy wel weer bij zou draaien blijkt het toch erg serieus.

De ‘stylist van het Zuiden’ heeft het nu namelijk zelfs over mogelijk toekomstige kinderen. Roy tegen weekblad Weekend: ‘Ik had vanaf het begin het gevoel dat mijn vader, die Michelle al kende, door had dat er meer speelde tussen ons. Toen ik het vertelde, zei hij: ‘Ik weet het al, ge bent verliefd!’ Hij zei het allang gezien te hebben. ‘Ik denk niet op een jongen, maar op een meiske.’ zei hij zelf.

Een mini Royke voor Roy Donders en Michelle?

Roy Donders blijkt toch te verlangen naar een kind, samen met Michelle. Michelle heeft een kind uit een eerdere relatie. Roy: ‘Als je zo’n blij koppie ziet, word je zelf ook blij. Ik had nooit gedacht dat ik daar zoveel liefde uit zou halen.’ Een gesprek over kinderen samen kwam dan al snel, vertelt Roy:

We hebben het er in het begin over gehad. Mijn zus riep: ‘O, misschien hebben we straks een klein Royke!’ Zo kwam dat gesprek op gang. Of het kindje welkom zou zijn? Ik kom uit een familie waar abortus geen optie is, om het zo maar te zeggen. Dus mocht het zo zijn, dan is het zo.

De ex van Roy denkt echter dat de stylist wel bij zal draaien aangezien hij zeker weet dat Roy alleen op mannen valt

Denk jij dat Roy toch wel op mannen valt?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Foto: Personeel rent massaal weg bij Rachel Hazes!