Glennis Grace: Ik heb helemaal niet gevochten!

0
21
Glennis Grace Ik heb helemaal niet gevochten Roddelaar

Glennis Grace heeft gister voor het eerst haar verhaal gedaan bij Eva Jinek aan tafel. Hoewel ze zegt dat ze fout zat, hebben de media het verhaal volgens haar compleet opgeblazen. ‘Ik heb alleen iemand een duw in het gezicht gegeven.

Glennis zit hier niet voor haar plezier

Omdat Glennis nog altijd van alle kanten wordt gecanceld, besloot ze de confrontatie aan te gaan en haar verhaal te doen aan tafel bij Jinek. ‘Ik zit hier niet voor mijn plezier, maar wel om het een en ander duidelijk te maken’, vertelt de zangeres. Volgens haar hebben de media veel onwaarheden verspreid. ‘Het is vanwege mijn naam een groot ding geworden. Ik verdien echt niet de schoonheidsprijs, maar het is zo groot geworden dat er elke dag op tv wel iets over mij werd verteld.

Glennis Grace heeft alleen geduwd

Eva Jinek vraagt Glennis Grace wat er die bewuste dag in de supermarkt is gebeurd. De zangeres vertelt dat haar zoon Thony met een bebloed gezicht thuiskwam van het boodschappen doen. Omdat hij een elektrische sigaret aan het roken was, werd hij door de medewerkers de winkel uitgeduwd. Thony zou toen met zijn gezicht tegen een rek gevallen zijn.

Volgens Glennis heeft ze toen een uur lang met Thony gepraat, omdat ze vermoedde dat hij niet het hele verhaal vertelde. Toch besloot ze verhaal te gaan halen. Ze trommelde een paar mensen op en ging de supermarkt in. Al snel liep het uit de hand. Glennis voelde zich niet serieus genomen en gaf één van de medewerkers een duw in zijn gezicht.

Glennis heeft niemand bedreigd

Dus je hebt niet gevochten?’, vraagt Jinek. ‘Er is natuurlijk wel een vechtpartij geweest, daar ben ik gewoon heel eerlijk in’, antwoordt Glennis. Maar toen de vechtpartij gaande was, zou Glennis nog altijd met de medewerker in het kantoor hebben gestaan die ze een duw had gegeven.

En hoe zit het met de bedreiging? ‘Ik heb niemand bedreigd. Ik ben moeder, ik wil mijn kind niet zo zien. Het is onwijs uit de hand gelopen, wat absoluut niet de bedoeling was.’ zegt Glennis Grace aan tafel

Heeft Glennis Grace echt niemand bedreigd en niet gevochten?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Stephanie Tency verlaat Ibiza en komt alweer terug naar Nederland!