Insider: André Hazes en Monique Westenberg trouwen op Bonaire

0
77
Andre Hazes en Monique Westenberg trouwen op Bonaire Roddelaar

André Hazes en Monique Westenberg zijn weer samen en er zijn geruchten dat het langverwachte huwelijk er eindelijk van komt. Volgens weekblad Privé gaan de twee trouwen op het Caribische eiland Bonaire. André heeft inmiddels bevestigd dat hij weer een relatie heeft met Monique en een insider heeft aan het blad onthuld dat er binnenkort een bruiloft zal plaatsvinden. Het luxe Delfins Beach Resort zal naar verluidt de locatie zijn voor de huwelijksvoltrekking.

Trouwen op Bonaire

Volgens de bron liggen er nog plannen van drie jaar geleden toen het stel ook op het punt stond om te trouwen. Bonaire heeft een speciaal plekje in hun hart en het jawoord zal worden gegeven op het strand bij ondergaande zon.

Opnieuw ten huwelijk vragen

Tijdens zijn verschijning in de middagshow van Frank Dane op Radio 538 werd André gevraagd naar de geruchten. Hij grapte eerst dat het goed was, maar als ze inderdaad gaan trouwen, vindt hij dat hij Monique opnieuw ten huwelijk moet vragen. “Ja, ik denk dat elke vrouw dat wel wil”, zei hij.

André Hazes en Monique Westenberg samen op vakantie

André en Monique gaan samen met hun kind op vakantie naar Las Vegas. De zanger vertelde dat ze een leuke tijd tegemoet gaan, maar of hij daar ook zijn vriendin ten huwelijk zal vragen, is niet bekend.

Kortom, André Hazes en Monique Westenberg zijn weer bij elkaar en hun langverwachte huwelijk lijkt eraan te komen. Het stel zou gaan trouwen op Bonaire en de huwelijksvoltrekking zou plaatsvinden op het strand bij ondergaande zon. Hoewel André bevestigde dat hij weer een relatie heeft met Monique, moet hij haar opnieuw ten huwelijk vragen als ze gaan trouwen.

Denk je dat André en Monique daadwerkelijk zullen trouwen op Bonaire?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Realityfbi: Rogier Smit achter vrouwen aan op Instagram