John de Bever: Djarno is een super slechte manager voor André Hazes!

0
48
John de Bever Djarno is een super slechte manager voor Andre Hazes Roddelaar

Sinds André Hazes vorig jaar bekendmaakte zijn werk neer te leggen, doet de zanger helemaal niets. Volgens zijn goede vriend John de Bever zou het beter zijn als André een andere manager gaat zoeken. ,,Djarno is geen echte manager.”

André zegde voor heel 2022 zijn optredens af en nam de afgelopen maanden rust. Maar vanuit zijn omgeving zou er onvrede zijn over zijn neef en manager Djarno Hofland, die de signalen van de zanger niet op tijd opgepakt zou hebben.

Djarno is meer een vriend volgens John de Bever

Ook John de Bever, een goede vriend van André, heeft er een mening over. Hij verbaast zich over de slechte begeleiding die André heeft gehad. Een goede manager zou in de peiling moeten hebben als het niet goed gaat, vindt John. ,,Djarno is geen echte manager, dat is meer een vriend die met hem meegaat naar optredens. Maar goed, dat moet ieder voor zich weten”, zegt hij in weekblad Weekend.

Kees was een goede geweest voor André

Zelf wordt John gemanaged door zijn man Kees en hij had zich geen betere manager kunnen wensen. Hij gunt André dan ook zo’n goede manager.

,,Als Kees zijn manager was geweest, was het een stuk minder lastig geweest. Ik denk echt dat hij een goeie zou zijn geweest voor de kleine Hazes. Daar ben ik van overtuigd, hij kan hem goed begeleiden. Mij ook, ik ben wel een stuk ouder, ik ken die dingen nu wel, maar zelfs ik moet nog gestuurd worden. Maar ja, als Kees het gaat doen, ben ik hem kwijt. Dan wordt het weer moeilijker voor mij.”

Verzoening met Monique

Hoewel André volgens John de Bever niet goed begeleid wordt, weet hij wel zeker dat het goedkomt met André. ,,Ik hoop dat hij eindelijk een keer echt gelukkig wordt. Ik gun het hem van harte”, aldus John. ,,Hazes blijft toch Hazes. De zoon van, dat komt altijd goed. Er gebeurt veel met die jonge gasten, die moeten omringd worden door goede mensen.”

Ook laat John nog iets los over de verzoening met Monique. ,,Monique en hij hebben wel een kind samen, dus ik denk dat het wel goed komt.”

Vind jij dat Djarno beter kan stoppen als manager van André?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Foto: Marco Borsato helemaal niet in Italië maar gewoon thuis in Alkmaar!