Liza Sips heeft ‘deze’ lichamelijke klachten overgehouden aan Expeditie Robinson

0
52
Liza Sips heeft deze lichamelijke klachten overgehouden aan Expeditie Robinson Roddelaar

Liza Sips weet tegenwoordig alles van Expeditie Robinson, zo ook dat het geen makkie is. Zelfs drie maanden na haar deelname aan het programma heeft ze nog last van nare kwaaltjes.

Liza dacht in eerste instantie na haar vertrek van het eiland geen last van kwaaltjes te hebben. ‘Maar nu, drie maanden later, heb ik ineens last van haaruitval’, vertelt Liza in Instagram Stories.

Meer kwaaltjes

Helaas voor Liza bleef het daar niet bij. ‘Waar ik achteraf ook nog best wel veel last van heb gehad, was mijn huid. Je bent natuurlijk op een eiland, je bent de hele dag in de zon, met zout water. Je gebruikt zonnebrand en je kunt ’s avonds je huid niet reinigen. Daar moest mijn huis best wel aan wennen.

Ook benadrukt ze dat de persoonlijke hygiëne en algehele verzorging niet zo best waren tijdens de opnames van Expeditie. Zo mag je absoluut geen tandenborstel meenemen naar het eiland. ‘Dus om de dag poetsen met wat houtskool op je vinger. Vonden wij prettig, maar over hoe goed het wel of niet voor je tanden is zijn de meningen verdeeld’, legt Liza Sips uit.

Liza Sips deed behoefte in de zee

Een andere prangende vraag van haar volgers, is hoe je je behoefte kan doen. Er is natuurlijk geen toilet op het eiland te vinden. Volgens Liza zijn er twee opties: in het water of op het land. ‘In het water spreekt voor zich. Op het land betekent héél ver weg lopen met een schop onder je arm. Daarna zo snel mogelijk de zee in!’ reageerde ze op de vraag.

Stelt Liza Sips zicht hiet niet een beetje aan?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Peter Gillis vind zichzelf altijd: ‘Goudeerlijk’