Luca Borsato kan beter de achternaam van moeders nemen!

0
39
Luca Borsato kan beter de achternaam van moeders nemen Roddelaar

Luca Borsato, de oudste zoon van Marco Borsato, krijgt doodsbedreigingen omdat hij de naam Borsato heeft. Henny Huisman geeft hem een belangrijk advies mee. ,,Hij kan beter de naam van zijn moeder aannemen.”

Luca Borsato treedt in de voetsporen van zijn vader, maar wordt van alle kanten tegengewerkt. Marco is beschuldigd van seksueel overschrijdend gedrag, iets waar ook Luca op wordt aangekeken.

Luca Borsato moet afscheid nemen van Borsato

Henny Huisman noemt het bizar dat Luca gestraft wordt voor iets waar hij niets mee te maken heeft. ,,Zelfs de kinderen van BN’ers zijn aan de beurt wanneer hun ouders ergens van beschuldigd worden”, vertelt Henny in weekblad Story. ,,Het feit dat er niemand in de afgelopen periode met Luca heeft willen werken is inherent aan zijn achternaam. Toen Marco de populaire zanger was, hadden ze voordeel van de naam Borsato. Nu Marco beschuldigd wordt, zijn er de nadelen.”

Henny heeft dan ook een advies voor Luca. ,,Hij moet afscheid nemen van de naam Borsato. Hij kan dan beter de naam van zijn moeder aannemen”, legt hij uit. Ook is het een optie om alleen als Luca te gaan optreden. ,,Een fantastische artiestennaam: kort en krachtig.”

Bekende naam een last

Natuurlijk zal niet iedereen direct vergeten dat Luca ‘de zoon van is’, maar het zal uiteindelijk wel werken, denkt Henny. ,,Wanneer hij goede muziek uitbrengt zal hij met alleen Luca verder komen dan als Luca Borsato. Zo werkt dat. Kinderen van bekende voetballers weten dat ook. Als ze goed spelen, hebben ze het talent van hun vader. Spelen ze slecht, dan is die bekende naam een last. Luca zal hetzelfde ondervinden.”

Nieuw huis

Leontine deed onlangs al afstand van de naam Borsato. Zij wil niet meer geassocieerd worden met Marco en heeft de naam Ruiters aangenomen. Ook heeft ze haar trouwring afgedaan. En dat zegt genoeg, want toen zij en Marco in 2020 uit elkaar gingen bleef ze de ring dragen.

Daarnaast zou ze het verleden achter zich willen laten en een nieuw leven willen beginnen. Bronnen meldden eerder aan Story dat Leontine weg wil uit haar woning in Huizen, die ze sinds de scheiding huurt. ,,Leontine heeft verteld dat ze op zoek is naar een ander huis”, vertelden insiders. ,,Ze is druk aan het rondkijken.”

Denk jij dat Luca beter de achternaam van zijn moeder kan nemen?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Foto: Ouders van Gio en Jade halen super hard uit naar Juultje Tieleman