Maarten van Rossem vind dat Amalia een domme keuze maakt!

0
33
Maarten van Rossem vind dat Amalia een domme keuze maakt Roddelaar

Zoals iedereen kan zien komt Maarten van Rossem altijd een tikkeltje Chagrijnig over op tv en is hij niet overal over te spreken. Zoals het studentenleven dat prinses Amalia na de zomer te wachten staat. De wandelende encyclopedie van ‘De Slimste Mens’ vind het namelijk allemaal maar raar.

Het lijkt mij een pretpakket eerste klas vind Maarten van Rossem

Zeg Maarten, ze gaat PPLE studeren in Amsterdam. Is dat een pretpakket of is dat serieus?’ vraagt presentator Philip Freriks zich af. Dat hoeft hij Maarten geen tweede keer te vragen. Hij steekt meteen van wal. ‘Het lijkt mij een pretpakket eerste klas. Een grabbelton van oppervlakkigheden’, antwoordt hij stellig. ‘Bovendien is het Engelstalig, dus dat gaat ook nog eens in steenkolenengels.

Het academische aspect van de studie blijft voor Maarten ‘duister’. ‘Maar ja, je moet wat. Je moet van de straat’, vervolgt hij. Omdat het een bacheloropleiding is, stelt het volgens Maarten al helemaal niks voor.  Hij begrijpt niks van Amalia’s keuze. ‘Het is een heel intelligent meisje naar het schijnt.

Philip probeert ondertussen een nuance aan te brengen door te stellen dat de studie goed kan zijn voor de ontwikkeling van de prinses. ‘Nou, ik zou zeggen, met een lesprogramma van drie maanden heb je ook vrij redelijk… Het is psychologie, politicologie, economie en recht. Kom op. Drie jaar in steenkolenengels. Dat heeft niets met een academische studie te maken. Geen bál.’ zegt Maarten van Rossem stellig.

Wat vind jij eigenlijk van Maarten van Rossem?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Gezinsuitbreiding voor Roy Donders en Michelle: ‘Een mini Royke!’