Marco Borsato op de vlucht: “Heel snel weg uit Nederland!”

0
37
Marco Borsato op de vlucht Heel snel weg uit Nederland Roddelaar

Het is al een tijdje duidelijk dat de veelbesproken Marco Borsato zijn woonplaats Alkmaar al een tijdje heeft verlaten. Na een lange tijd thuis te hebben gezeten gaan de geruchten dat de zanger is vertrokken naar het buitenland, een zonnige bestemming om precies te zijn.

Nieuwe bestemming

Volgens De Telegraaf hebben insiders de volkszanger gespot op een motor in het zonnige Italië. De zanger heeft de afgelopen tijd lang thuis gezeten zonder ook maar buiten te komen. Het lijkt er sterk op dat hij alleen op reis is gegaan om zijn gedachten op een rijtje te kunnen zetten.

Ook is de zanger onlangs voor het eerst sinds lange tijd gespot op een terras in Alkmaar. Terwijl de zanger verblijft in Zuid-Europa gaat het onderzoek wat betreft seksueel overschrijdend gedrag in Nederland onverminderd door.

Aantijgingen tegen Marco Borsato

In 2019 kwam het nieuws over zijn buitenechtelijke affaires voor het eerst aan het licht, denk aan Iris Hond. Hierdoor kwam zijn relatie met Leontine zwaar onder druk te staan. In 2020 besloot het koppel te gaan scheiden. Maar dat was niet alles. Begin dit jaar kwamen er nog veel meer aantijgingen aan het licht.

Zo zou hij seksueel overschrijdend gedrag hebben vertoond tegenover minderjarige vrouwen. Al deze gebeurtenissen zouden hebben plaatsgevonden in de privésfeer van de zanger, net als tijdens de opnames van het veelbesproken programma The Voice of Holland, waarbij Marco Borsato in de jury zat.

Is Marco echt weg uit Nederland?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Peter Gillis kreeg €250.000 dwangsom maar gaat echt niks betalen!