Milo uit Goldband doet dit met vrouwelijke fan op podium!

0
57
Milo-Goldband

Iedereen kent Goldband en die zijn al een tijdje helemaal hot in Nederland en België. De popgroep bestaat uit Boaz Kok, Karel Gerlach en Milo Driessen in samenwerking met producer Wieger Hoogendorp en is in 2019 opgericht. De naam van de popgroep is afkomstig van het gelijknamige merk van stucgips en verwijst daarmee naar de bedrijfstak waar de vaders van de bandleden in werkzaam zijn (stukadoren) en waarin de bandleden werkzaam waren. Van stukadoren naar wereldberoemd in Nederland, geen slecht verhaal voor op een verjaardagsfeestje.

Het drietal komt met enige regelmaat in het nieuws vanwege hun gebruik van verboden middelen. We vermoeden dat de wildste van de groep Milo is. Milo is dan ook degene die op het podium besloot om een envelopje met een wit poedertje van een fan door zijn neus te snuiven.

Goldband-optreden veroorzaakt chaos in Brugge

Diezelfde Milo was gisteravond ook weer lekker bezig. Waar Karel Gerlach tegenwoordig een relatie met Maan de Steenwinkel heeft, is Milo nog lekker vrijgezel. En als lid van deze populaire popgroep heb je natuurlijk een hoop vrouwelijke aandacht. Goldband mocht gisteravond optreden op het Cactusfestival in Brugge. Het was een behoorlijke chaos. De gitarist stond vast in de file waardoor hij het begin van het optreden heeft gemist.Het festival was zó druk dat honderden fans het terrein niet konden bereiken en op een beeldscherm naar het optreden moest kijken. Maar Milo vermaakte zich wel, die nodigde namelijk een fan het podium op om daar even lekker te staan bekken:

Wat vind jij van de actie van Milo?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Shirtje van Hélène Hendriks wekt verbazing op bij kijkers van Oranjezomer