Patty Brard wilt huis verkopen voor €2.25 miljoen maar lukt niet: “Zeikerds zijn het!”

0
46
Patty Brard wilt ahuis verkopen maar lukt niet zeikerds zijn het Roddelaar

Patty Brard heeft onlangs haar huis aan de rand van Amstelveen te koop gezet op Funda. Vanaf buiten is het een vrij normaal huis maar wanneer je binnen kijkt dan kun je zien dat er flink wat centen ingestoken zijn. Elk hoekje en kastje lijkt op maat gemaakt te zijn zodat het in dit huis past en er is zelfs een soort inpandig zwembad te vinden. Echter lijkt het, zelfs in deze tijd, toch lastig voor Patty om kopers te vinden.

Voor 2.250.000 krijg je 266 vierkante meter woning en een kleine 245 vierkante meter perceel waar je huis op staat. Een balletje trappen in de tuin zit er voor die twee-en-een-kwart miljoen dus niet in. Wanneer je in de buurt gaat kijken, Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel en omstreken, dan vind je huizen met parken en velden als tuin. Patty denkt niet dat het aan de prijs het haar stulpje ligt.

Patty Brard krijgt huis niet verkocht!

patty Brard geeft de geïnteresseerde de schuld van het uitblijven van de koop. Patty stelt: “Interesse van potentiële kopers is er al geweest. Maar je weet hoe het gaat: twaalf kijkers, twaalf zeikerds. Je kunt nu eenmaal niet iedereen tevreden stellen…” Waar precies over gezeker wordt zegt Patty niet. We hebben een klein vermoeden dat het om de ontbrekende tuin gaat in ruil voor een ruime 2 miljoen.

Patty  Brard vervolgt: “In tegenstelling tot enkele jaren geleden, toen het ook te koop stond, gaat het nu gepaard met veel meer rust. Toen moest ik het met alle geweld snel kwijt zijn, nu vind ik het ook helemaal prima als het er pas over een jaar of twee van komt. We zien het wel. We doen het ook met het oog op onze oude dag, iets kleiner, gelijkvloers en dan alleen voor de momenten dat we in Nederland verblijven.

Zou jij het huis van Patty wel willen kopen?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Foto: Katja Schuurman deelt eerste foto met nieuwe 29 jarige vriend!