Peter Gillis vind zichzelf altijd: ‘Goudeerlijk’

0
40
Peter Gillis vind zichzelf altijd goudeerlijk Roddelaar

Peter Gillis komt de laatste tijde eigenlijk alleen nog maar negatief in het nieuws. Eerder omdat zijn vakantieparken niet schoon blijken te zijn en daarna omdat hij voortdurend regels aan zijn laars lapt. Maar volgens Peter zelf doet hij nooit iets wat niet mag. ‘Ik ben een goudeerlijke, hardwerkende vent.

In zijn vakantieparken lijkt een hoop niet in orde te zijn: gasten zijn nog altijd niet te spreken over de hygiëne en Peter zou zich niet houden aan de regels. Daarbovenop ligt de Massa Is Kassa-ster in de clinch met meerdere gemeentes voor onder andere het illegaal huisvesten van arbeidsmigranten én blijft zijn camping Den Driesch gesloten omdat er een risico bestaat dat Peter de exploitatievergunning misbruikt voor criminele doeleinden.

Peter Gillis ziet zichzelf als de knuffelbeer van SBS 6

Maar volgens Peter zelf doet hij nooit iets wat niet mag. Als weekblad Privé hem vraagt hoe hij zichzelf zou omschrijven, zegt hij vol overtuiging: ‘Ik denk een goudeerlijke, hardwerkende vent. Omschrijf mij als de knuffelbeer van SBS 6.

Toch denkt de rest van Nederland daar hoogstwaarschijnlijk anders over. Peter zou afgelopen mei zijn vriendin Nicol hebben mishandeld. Peter ontkende in eerste instantie in alle toonaarden, maar de zaak komt voor de rechter en volgens het Openbaar Ministerie zou hij haar in haar rug en neus hebben gebeten, tegen de muur hebben geduwd, in haar borsten hebben geknepen en aan haar oor, armen en haren hebben getrokken. Dat Peter Gillis goudeerlijk is, kunnen ongetwijfeld maar weinig mensen geloven.

Nicol is geen dag ongelukkig

Tussen Peter en Nicol is in ieder geval niets veranderd. ‘Hij is en blijft de liefste man in mijn leven’, zegt Nicol in Privé. ‘We zijn nu vijf jaar samen. Ik heb me nog geen dag ongelukkig gevoeld met hem.

Peter Gillis is het daarmee eens. ‘Peter is zoals hij is en Nicol is ook zoals ze is’, zegt hij. ‘Maar elk huisje heeft zijn kruisje. We hebben weleens woorden. Je hoeft het ook niet altijd met elkaar eens te zijn, dat houdt de relatie scherp.

Over de zaak kunnen de twee niets zeggen. ‘Omdat de zaak in behandeling is, mag ik er niets over zeggen. Normaal ben ik een flapuit, maar ik moet nu mijn hond houden’, aldus Peter. Maar hier komen we vast snel meer over te weten…

Vind jij Peter ook een goudeerlijke, hard werkende vent?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Gaat de zoon van Wendy van Dijk keihard vreemd?!