Realityfbi: Rogier Smit achter vrouwen aan op Instagram

0
37
Realityfbi Rogier Smit achter vrouwen aan op Instagram Roddelaar

Rogier Smit lijkt na zijn scheiding van Frank Jansen weer klaar te zijn voor de liefde. Het lijkt er nu op dat hij zijn pijlen richt op vrouwen. Op Instagram flirt hij erop los en er zijn zelfs foto’s opgedoken waar hij zoent met een vrouw. Lees hieronder meer over de laatste ontwikkelingen in het liefdesleven van Rogier.

Rogier op zoek naar nieuwe liefde

Nadat bekend werd dat Rogier en Frank gingen scheiden, ging Rogier direct op zoek naar een nieuwe liefde. Hij plaatste een oproep op Instagram waarin hij op zoek was naar een niet oppervlakkige man die van wandelen met de hond op zondag en uitgaan op vrijdagavond houdt. Helaas leverde dit geen resultaten op en bleef Rogier alleen achter met zijn trouwe viervoeters.

Rogier flirt met vrouwen op Instagram

Hoewel Rogier nog altijd op zoek lijkt te zijn naar een relatie, lijkt hij zich nu te focussen op vrouwen. Wanneer een dame hem een compliment geeft op Instagram, vraagt Rogier of ze hem een privébericht wil sturen. Het is duidelijk dat Rogier momenteel achter de vrouwen aanzit.

Rogier Smit zoent met vrouw

Er zijn zelfs foto’s opgedoken waar Rogier met een vrouw zoent. Hierdoor lijkt het erop dat Rogier binnenkort een relatie met een vrouw kan hebben. Dit werd duidelijk toen juicekanaal Realityfbi hierover schreef.

Conclusie

Rogier Smit lijkt na zijn scheiding weer op zoek te zijn naar de liefde. Hoewel hij eerst op zoek was naar een man, lijkt hij zich nu te richten op vrouwen. Met zijn flirterige gedrag op Instagram en foto’s waarop hij zoent met een vrouw, lijkt het erop dat Rogier binnenkort een nieuwe liefde zal vinden.

Op wie denk jij dat Rogier Smit momenteel zijn pijlen richt?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Yvonne Coldeweijer bevestigt: Gordon door het dolle heen na verloving, maar nu ‘helemaal doorheen’ na breuk

Rogier Smit achter de vrouwen aan Roddelaar
Rogier smit zoenend met vrouwen gespot Roddelaar