RTL Boulevard wenst Rachel Hazes het allerbeste toe met kerst!

0
29
RTL Boulevard wenst Rachel Hazes het allerbeste toe met kerst Roddelaar

Kerst breekt aan en idereen is in kerstsferen en dat geldt ook voor Rachel Hazes. De weduwe van André Hazes wenst iedereen een fijne kerst toe. Zelfs haar haters. Dit laat ze blijken op Instagram…

Lieve mensen, ik wens iedereen heel fijne kerstdagen”, begint Rachel. Vervolgt met een cynische ondertoon: “En voor 2023 wens ik iedereen het dubbele toe van wat jullie voor mij wensen”, aldus de moeder van André en Roxeanne Hazes. Uiteraard doelt ze op alle haters die haar de afgelopen tijd hebben afgebrand in de media.

Rachel Hazes is kwaad op Yvonne Coldeweijer

Rachel is overigens een veel besproken persoon in medialand. Helemaal het afgelopen jaar. Zo ontplofte haar ruzie met dochter Roxeanne, huilt ze op tv in het programma BN’ers in het Ziekenhuis, krijgt verkering met Klaas Otto én start een oorlog met ‘doctorandus in Hazologie’ Yvonne Coldeweijer.

Rachel zou zo kwaad geweest te zijn op Coldeweijer door een juice verhaal, dat ze een advocaat erop heeft gezet. “Yv” haalt hierna de video waarin zij allerlei beweringen doet offline.

Rachel Hazes krijgt een mooie wens terug van RTL Boulevard!

Nadat Rachel haar wensen voor ons de wereld in heeft gebracht komt deinst RTL Boulevard niet terug en komt gelijk met wat warme kerstwensen terug voor onze lieve Rachel. RTL Boulevard en Rachel liggen al een hele poos in de knoop met elkaar. Daarom besloot RTL Boulevard om het volgende te wensen: “Lieve Rachel, wij wensen je het driedubbele toe van wat jij ons wenst!

Wens jij Rachel ook het vierdubbele terug van wat zij ons wenst?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Foto: Glennis Grace zet tatoeage met enorme spelfout!